@er-tuğrul hastaneye gittiğim gün işlemlerin birkaç gün daha uzayacağını öğrendiğimde msb yi aramıştım. ( 3 iş gününde her şeyin hallolmuş olması gerketiğini sanıyordum). O zaman 1 ay süre olduğunu söyledi yetkili kişi.
gizemsen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Kadın doğuma muayene olan var mı hiç?
-
Arkadaşlar şimdi çıktım kurumdan ama içeride de çok bekledim çok yoğunlar, kendimle ilgili soruları bile alelacele sordum. Genel olarak sıkıntı olanları arayacaklarını söylediler. Sıkıntı olursa oradan raporu almamıza gerek olmadığını direkt hastaneye gidebileceğimizi söylediler.(ben öyle anladım)
Kadınların çoğunda da kadın doğumun eksik olduğunu söylediler. sadece ultrason ve üroloji yeterli değilmiş. Kadın doğuma da gözükmemiz şartmış.
Ne kadar sürede tamamlamamız gerektiğini sordum, süreç devam ediyo dedi, çok aşırı bi zaman sıkıntımız yok sanırım ama mümkün olan en kısa sürede halletmemiz gerekiyor.
Tek tek sorabilmeyi çok isterdim ama aklımdaki diğer soruları soracak bile zaman olmadı maalesef
gizemsen tarafından gönderilen son iletiler
-
@kvsr-endmh bana da gelen olmadı
-
@latortuerouge evet ben oldum ama yeterli değilmiş, kadın doğuma da ayrıca olmam gerekti..
-
@kbr23 evet ulaşacaklar herkesi arayacaklarını söylediler. Ama işte güvenlik soruşturması da aksamasın, başlamadıysa başlasın diye biran önce ne yapabilirsek diye herkes ne biliyorsa söylüyor tabi mesela beni haftaya arasalardı benim işim eylüle kalacaktı hastaneden dolayı, 2 ay heyet toplanmayacakmış..
-
@kvsr-endmh msb den raporu alabildim. Şimdi hastaneden yeni rapor alma macerama başladım bakalım hayırlısıyla atlatalım şu işleri hepimiz inşallah.
-
Arkadaşlar görevli beni yanlış yönlendirmiş. Rapor sonucu istenmeyebilir, ikendi hastanelerinize sorun mutlaka. Sonradan tahlil kağıtlarının olduğu dosyayı kastetttiğini söyledi.
-
@lillian evet asilim, benim de 1 ay geçti. Şimdi raporumu almaya geldim perteme hastanye geri dönücem. Rapor olmadan muayene etmediler
-
@lillian sağlık müdürlüğüne mi ne yazı yazılmış nereye olduğunu tam hatırlamıyorum. Ben gider gitmez görevli sordu zaten kadın doğum için mi geldiniz diye. Mutlaka ısrar edin..
-
Arkadaşlar diğer hastaneleri bilmiyorum ama dışkapı mevki hastanesinde kurul bu hafta sonmuş, eylüle kadar yokmış. Ve raporumuzu pertemden almamız gerekiyomuş. Ben raporsuz geldim şimdi perteme geri gönderiyolar beni. Siz de kendi hastanelerinize sorun kurul ne zamana kadarmış. Pertemden raporları almaya çalışın en kısa sürede
-
@kvsr-endmh bugün raporu vermediler bana gerek yok dediler. Direkt hastaneye gidip söyleyecekmişiz, ama ben fotokopi çektirmiştim nolur nolmaz diye götürücem yine de.
-
@kbr23 eksik olanlar aranacak dediler. Ama tek eksiğin kadın doğum olduğunu biliyorsanız pazartesi gidip tamamlatabilirsiniz.bana da üroloji baktı ama erkekler içinmiş üroloji, biz kadın doğuma gitmek zorumdaymışız. Kadınların çoğunda eksikmiş zaten.
Direkt hastaneye gidip söylememiz gerekiyormuş. Zaten il sağlık müdürlüğüne sanırım yazı yazılmış. İnşallah hastanelerde sıkıntı çıkmaz.