Ösym'yi aradım arkadaşlar bana da sınavın 26sında ankara'da olacağı söylendi. sınava başvuran az olduğu için başvuruların tümü ankara'da toplanmış kılavuzda da belirtilmiş bu durum dedikleri bu.
emestina tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mehmetemir anladım hocam teşekkür ederim.
-
arkadaşlar resmi gazete'de yayımlanan kanunlar, yürürlüğe giriş tarihi ile ilgili bir hüküm bulunmaması halinde 45 gün sonra mı yoksa yayımlandıkları gün mü yürürlüğe girerler? vergi hukukunda çıkmış soruları yeni bitirdim cevaplarda +45 gün doğru olandı ama bugün kutluay kararlı hoca kesinlikle yayımlandıkları gün yürürlüğe girer diye tweet atmış. vergi kanunlarına özel bir durum mu acaba kafam karıştı siz ne diyorsunuz?
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@longtermjobless ikametgaha göre aranacaksa işimiz zor gibi umarım hakkımızda hayırlısı olur
-
@mehmetemir hocam bahçelievler anadolu lisesine yakın milli kütüphane var sanırım eşyalarımızı oraya bırakabilir miyiz? büyük bir kütüphane olduğu için emanet dolabı tarzı vs. vardır belki diye düşündüm. ben sınavdan bir gün önce geleceğim sabah tekrar AŞTİ'ye gitmek nasıl olur bilemedim. bu arada allah sizden razı olsun her konuda herkese yardımcı oluyorsunuz bu sitede eksik olmayın gerçekten.
emestina tarafından gönderilen son iletiler
-
@longtermjobless ikametgaha göre aranacaksa işimiz zor gibi umarım hakkımızda hayırlısı olur
-
Harf B
GY 19
İngilizce 19
Hukuk 20
Ekonomi 24
Maliye 27
Puan 56,25
İkametgah Edirne -
@mehmetemir hocam bahçelievler anadolu lisesine yakın milli kütüphane var sanırım eşyalarımızı oraya bırakabilir miyiz? büyük bir kütüphane olduğu için emanet dolabı tarzı vs. vardır belki diye düşündüm. ben sınavdan bir gün önce geleceğim sabah tekrar AŞTİ'ye gitmek nasıl olur bilemedim. bu arada allah sizden razı olsun her konuda herkese yardımcı oluyorsunuz bu sitede eksik olmayın gerçekten.
-
sınava bahçelievler anadolu lisesinde girecek olan var mı acaba? okul çevresinde çantamızı emanete bırakabileceğimiz bir yer var mıdır?
-
@Cura resmi gazeteyi de sıkı takip etmek gerek çok sağolun hocam.
-
arkadaşlar resmi gazete'de yayımlanan kanunlar, yürürlüğe giriş tarihi ile ilgili bir hüküm bulunmaması halinde 45 gün sonra mı yoksa yayımlandıkları gün mü yürürlüğe girerler? vergi hukukunda çıkmış soruları yeni bitirdim cevaplarda +45 gün doğru olandı ama bugün kutluay kararlı hoca kesinlikle yayımlandıkları gün yürürlüğe girer diye tweet atmış. vergi kanunlarına özel bir durum mu acaba kafam karıştı siz ne diyorsunuz?
-
@atabey27 ben de sizin bildiğiniz gibi biliyordum o yüzden bugünden gittim ama savcılıktaki memur başvuru yaptıktan sonra formla birlikte diploma ve transkrip fotokopilerini göndersek daha iyi olur bir problem yaşanmasın önceki yıllarda hep öyle yapıyorduk dedi. Belgelerimi onaylamıştı hatta geri aldım mecbur yarın tekrar gidicem.
-
Ben de az once sinava basvurmak icin adliyedeydim sinav basvuru formu olmadan evraklarinizi gondermeyelim isterseniz dediler daha onceki yillarda hep basvuru formunu da gonderiyorlarmis. Ben de henuz osym basvurulari acmadi dedim o zaman yarin gelin garanti olsun dediler. Bunun uzerine osym’yi aradim bana dedikleri aynen su “evet basvuruyu acmadik gun icinde takip edeceksiniz.” Osym yine sabrimizi sınıyor arkadaşlar umarım kimse mağduriyet yaşamadan atlatırız şu başvuru dönemini.
-
@mehmetemir anladım hocam teşekkür ederim.