şöyle bi göz attım yazılanlara gerçekten trajikomik ,adli dava diyen bile var yahu varsayalım oldu kamera görüntülerini izleyip nası bi savunma yapacaklar 'siz alkışladınız masaya vurdunuz sistem de küstü açılmadı ' mı diyecek valla alkışladıklarımdan hiç pişman değilim aklım hala alkışlamadıklarımda iki gündür diyorum keşke çıkışta dağılmak yerine kapı önünde bi oturma eylemi alkışlama eylemi yapsaydık belki sesimizi duyurur ösymnin bu olayı örtbas etmesine izin vermezdik
zwasp
@zwasp
zwasp tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@onuktekin haklısınız, en önemlisi psikolojiyi sağlam tutmakmış onu anladım. ilan geldiğinden beri günün 13 14 saatini kütüphanede geçirip kronometrede 8-9 saati görmeden eve gitmeyen ben 4 gündür dağılmış vaziyetteyim ilk önce kafamı bi toplamam gerek sanırım. Allahım , binbir sıkıntıyla boğuşup şu sistemde bişeyler başarmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun,gönlüne göre versin. Bi dizi repliğinde de dediği gibi ; Allah hepimize, değiştirebileceğimiz şeyleri değiştirmek için güç, değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabullenmek için sabır versin.(repliği biraz uyarlamış olabilirim)
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,bu kadar sıkıntıdan sancılı bi süreçten sonra içerdeyiz çok şükür, kazanamayan arkadaşlar hiç modunu düşürmeden yeni sınava odaklansınlar
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
daha bir ay öncesine kadar işsiz olan insanların sanki bu süreci hiç yaşamamış sanki küsüratla hiç sınav kaçırmamış gibi duyarsız hallerini hayretle izliyorum. Belki sizin öylesine yaptığınız bu başvuru ilansız geçen bi senede 4 5 mülakattan elenmiş kişilerin liste dışı kalmasına neden olacak. hali hazırda atanmış kendince haklı sebepleri olan arkadaşları ayrı tutuyorum tabi. Ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@mrnobody inanın niyetim kısır tartışmalar değil, mazereti olan insanlara da kimse bir şey diyemez dememeli.Kendim için değil çok mülakattan elenip bu ilanla toparlanan insanlar var çevremde onlar için yazdım. Kimseye değil vicdanımıza hesap vereceğiz sonuçta arkadaşlar ona karar verin yeter
-
RE: Forum Kullanıcı Adınız Nereden Geliyor?
çok sevdiğim ejderha dövmeli kız kitabında ana karakter lisbeth salander'in nicki wasp idi ben de başına kendi ismimin baş harfini getirip kullanırım yıllardır
-
@kussesi hahahaha şaka yapıyorum dostum hem istesem de yapamam ki samuray kılıcım bile yok :d neyse gideyim de biraz kill bill izleyim kafam dağılsın
-
@mrnobody yanlış anlamayın şahsınıza yönelik değil yorumum, 'kışkırtılma' bahanesinin arkasına sığınanlara söylüyorum; sizi bakkalı soyamazsın diye 'kışkırtsa' biri gidip soymaya mı çalışacaksınız arkadaşlar. yapmayın kaç yaşında insanlarız
-
RE: Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları 💄💇🏻♀️💅🏻👠
ayyy ne kadar da güzel bi başlık olmuş gözaltları için kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı arkadaşlar?
-
@onuktekin pek ders çalışabilecek gibi değilim ama bari çıkmış kompozisyon konularına bakıp gündeme göre araştırma yapayım, bişiler karalamaya çalışayım kendimce. amaaan yazılıya giremezsem de en kötü 3 5 ekonomik tweet atcak kıvama gelirim :d
zwasp tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
herkese hayırlı olsun arkadaşlar, zaman dar mülakatta spesifik olarak bakılmasını önerdiğiniz konular nelerdir ?
-
@mrnobody inanın niyetim kısır tartışmalar değil, mazereti olan insanlara da kimse bir şey diyemez dememeli.Kendim için değil çok mülakattan elenip bu ilanla toparlanan insanlar var çevremde onlar için yazdım. Kimseye değil vicdanımıza hesap vereceğiz sonuçta arkadaşlar ona karar verin yeter
-
@mrnobody yanlış anlamayın şahsınıza yönelik değil yorumum, 'kışkırtılma' bahanesinin arkasına sığınanlara söylüyorum; sizi bakkalı soyamazsın diye 'kışkırtsa' biri gidip soymaya mı çalışacaksınız arkadaşlar. yapmayın kaç yaşında insanlarız
-
daha bir ay öncesine kadar işsiz olan insanların sanki bu süreci hiç yaşamamış sanki küsüratla hiç sınav kaçırmamış gibi duyarsız hallerini hayretle izliyorum. Belki sizin öylesine yaptığınız bu başvuru ilansız geçen bi senede 4 5 mülakattan elenmiş kişilerin liste dışı kalmasına neden olacak. hali hazırda atanmış kendince haklı sebepleri olan arkadaşları ayrı tutuyorum tabi. Ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@antimülakat geçen yıl sınavın iptal sürecinde burda öyle çirkinlikler gördük ki, kimsenin ne yorum yapası ne tecrübe paylaşası gelmiyor
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
@onuktekin farklı bir süreç olacak gibi görünüyor, hakkımızda hayırlısı
-
@onuktekin mülakatların sonuçlanması yazılıya yetişmez gibi
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@ahmet-tahsin anladım hocam teşekkürler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@ahmet-tahsin hocam başlayıp başlamadığını nasıl anladınız
-
@hayhuy kesin bişey söylemek oldukça zor ancak bence başlayın en kötü fazladan ders çalışmış olursunuz aksi durumda eğer gelir ve çalışmaya başlamamızsanız daha kötü bence. Geçen yıl yazılıya 45 gün kala açıklanmıştı şimdi bi ay kala açıklanacak insanın test formatından yazılıya geçmesi bile zaman alıyo riske atmamak lazım ben başladım şimdiden çalışmaya.