Fazla doktor olayı hastaneden hastaneye değişiyor zaten bende 7 doktor birde baş tabib imzası aldım hastane 2 yıldır böyle yaptık larini ve sorun olmadigini söyledi ve benimle birlikte 10 kişi filan aynı şekilde yaptı tsk da memur olur yazıyordu raporum da 21 inde ulaştı pertem e bişey olsa şimdiye ararlardi zaten dert etmeyin kimsenin hakkı yanmaz da yenmezde biraz sabır sadece
tugaykc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Güvenlik soruşturması mülakattan sonra hemen başladı raporlarında eksik olanlar aranacak bayramdan sonra büyük ihtimalle eksik olanlar aranır
-
@latortuerouge benim 7 doktor bide tabib imzası vardı hastane ye iki defa gittim ikiseferde durumu anlattım ve baş tabib böyle uygulayın yeterli demiş 2 yıldır da bu şekilde verdiklerini söylediler ve sorun olmadığını söylediler değişik yapan arkadaslarda var
-
Ohal kalkınca hızlanır işlemler benim hala
umudum var bayram dönüşü başlarız diye -
Bı gelişme olursa burayada yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar
-
@elk 10 gün sonra bidaha arayın dedi bide
tugaykc tarafından gönderilen son iletiler
-
@mh0182 elenen asilin yerine yedek çağrıldı onunda işlemleri bitti tebligat bekliyor şuan
-
@meri o konu hakkında hiç bilgim yok maalesef
-
@meri güvenlik soruşturması yapılmış oluyor ise başlayan yedekler var asillerden önce başlayan yedek bile var
-
@gkhntr gittiyse gelmiştir hocam bugün gelmiş konuşulan oydu arayanlarada söylemişler onaylandı tebligatiniz gelir hayırlı olsun diye
-
Onaydan gelmiş arkadaşlar arayıp bilgi alabilirsiniz
-
@13hatice ben de sizinle aynı durumdayım
-
@birpınar otomatik arama yaparsaniz düşer ben öyle yapıyorum genelde 20. Yi geçmiyor
-
@elk 10 gün sonra bidaha arayın dedi bide
-
@elk elendikmi acaba ondan mı bekletiyorlar yada elenenlere siz elenmiş siniz diyorlarmi ki