Siz işe başlayanlardan mısınız?
13hatice tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Yok bana da bi haber gelmedi.Ama artık hep aynı şeyler
-
Selamlar herkesin tebligatı eline ulaştı mı acaba?güvenlik soruşturmanız devam ediyor dedi pertemdeki görevli telefonda.benimle aynı durumda olan var mı acaba?işe başlayanlar olmuş hayırlı olsun onlara da.
-
@stolon hastane girişi yapıldıktan sonra kaç bölümden onay alman gerekiyorsa otomatik olarak tanımlanmış hastane tarafından bi kağıt veriyorlar,kan idrar ultrason ve röntgen de verilen kağıtta yazmıyor ama siz ilgili işlemler için gittiğinizde adınıza tanmlanmış hangi tetkik ne istenmiş siz bildirmeden ekranda görüp işlemlerinizi yapıyorlar.bütün bölümlerden muayene oluyorsunuz.Doktor dosya numarası ve sağlam yazıp imza kaşe basıyor.Bütün bölümleri bitirdikten sonra hastaneden aldığınız kan sonuçları ultrason röntgen sonuçları ekg ile sağlık kuruluna gidip teslim ediyorsunuz.Heyet için hangi gün gelmeniz gerektiğini söylüyorlar.GATA da böyle ilerliyor.
-
@kbr23 sizin hastaneye giriş yaptırmanız yeterli, diğer işlemler hastaneye bağlı.
-
Selamlar herkese ben de işlemlerimi GATA da yaptırdım.200tl yi benden de aldılar.3 günde işlemlerimi hallettim heyet için 1 gün sonrasına gel dediler,dün de heyetten memur olur kağıdını aldım.Hastane işleri zor değil ama sıra beklemek sıkıntılı ve uzun.Hastaneye yeni gidecek arkadaşlar evraklarını onaylattıktan sonra öncelikle kan,idrar,ultrason ve röntgen işlerini halletsinler çünkü bazı bölümler bu sonuçlar olmadan işlemlerinizi yapmaz.cildiye,psikiyatri,kbb,göz işlemlerini bu sonuçlar olmadan da halledebilirsiniz.herkese kolay gelsin