Selamlar herkesin tebligatı eline ulaştı mı acaba?güvenlik soruşturmanız devam ediyor dedi pertemdeki görevli telefonda.benimle aynı durumda olan var mı acaba?işe başlayanlar olmuş hayırlı olsun onlara da.
Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@elk elendikmi acaba ondan mı bekletiyorlar yada elenenlere siz elenmiş siniz diyorlarmi ki
-
@elk 10 gün sonra bidaha arayın dedi bide
-
@tugaykc banada aynısını söylediler bitmeyenler var onaylandı bize gelmedi gelecekler var dedi bir hafta sonra tekrar arayın dedi elensek söylerdiler diye düşünüyorum. Parça parça açıklanıyor bitenlerinki aciklaniyor.
-
Eskisehirden olup da veya Ankara dışından olup da soruşturması biten arkadaşlar var mi?
-
@tugaykc merhaba telefonu düşürmeyi nasıl başardınız? sabahtan beri arıyorum sürekli meşgul...
-
@birpınar otomatik arama yaparsaniz düşer ben öyle yapıyorum genelde 20. Yi geçmiyor
-
@tugaykc teşekkürler aklıma gelmemişti, bir de öyle deneyeyim.
-
merhaba arkadaşlar bir whatsapp grubu varmış, ben de katılmak istiyorum link paylaşabilir misiniz davet için
-
Uzman kategorisinin maaşları ne kadar bilen var mı acaba?
-
@sabuncuoglu ileti düzenlenmiştir.
-
@sdaa01 sanırım normal lisans mezunu memur maaşı.
-
Olumsuz tebligat alan arkadaşlar WhatsApp gurubu
-
Selamlar herkesin tebligatı eline ulaştı mı acaba?güvenlik soruşturmanız devam ediyor dedi pertemdeki görevli telefonda.benimle aynı durumda olan var mı acaba?işe başlayanlar olmuş hayırlı olsun onlara da.
-
@13hatice ben de sizinle aynı durumdayım
-
Selam arkadaşlar ben de arıyorum bakan onayı bekleniyor diyo ve çok uzadı. Bu da beni düşündürüyor. Sonuç olumsuz da olsa onaylanması mı gerekiyor acaba
-
Merhaba arkadaşlar bir gelişme var mı bilgisi olan var mı ?
- topic:timeago_later,18 gün
-
Galiba herkes işine başladı, kimse artık yazmadığına göre?
-
Yok bana da bi haber gelmedi.Ama artık hep aynı şeyler
-
Olumsuz tebligat alanların onaylanma tarihi 4 ekim bekleyen arkadaşların başından olumsuz olsaydı şimdiye kadar tebligatları ellerine ulaşırdı ancak bekleyin denilen kısımda ufakta olsa pürüz çıktığından ayrıntılı araştırılıyorlardır yoksa o kadar kişiyi açıklayıp 40-50 kişinin bu kadar bekletilmesi anlamsız şahsen bekleyin denilen arkadaşların bir çoğunu göreve başlamaları için geç olsada çağrılacağı kanısındayım
-
Siz işe başlayanlardan mısınız?