@feyzagcktrl eğer ikamet edresiniz doğru ise soruşturma sürecinde eve polis gelmesi önemli değil. Polis adres teyidi için gelebilir sizin haberiniz olmaya da bilir oturduğunuz muhite bağlı. Asıl önemli olan ailenizin ve sizin adlî sicil kayıtlarınız, herhangibi gayrı meşru eyleme katılmışmısınız yada sosyal medya hesaplarınız vb... Eğer geçmişiniz temiz ise eve polis gelse ne olur gelmese Ne! Genede çok merak eden arkadaşlar oturdukları ilçenin emliyet müdürlüğünde güvenlik şube birimi var oraya sora bilirler.
stolon tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@tugaykc hastanede banada aynısını söylediler ama raporun karar kısmında "devlet memuru olur"yazıyordu. Tsk ve msb yönetmeliğine göre "tsk da devlet memuru olur" yazması gerekiyor. Ben bu yüzden rapor formatının değiştirilmesi istedim. Eğer sizin rapor böyle ise sıkıntı olmaya bilir.
stolon tarafından gönderilen son iletiler
-
@cemile28 zaman kaybı yaşanacağını hiç sanman. Msb nı aradıktan sonra santrale bağlanmasını beklemeyin direk sağlık şubenin numarasını girin..
-
@cemile28 bence sizin raporu eksik olmasına rağmen olumlu olarak sisteme geçirdiler. Yonetmelikteki prosedüre uygun olsun diye hastanelerden düzeltme istemiş olabilirler. Size bu konuda bir geri dönüş yaptıklarında gider kadın doğumada görünürsünüz.
-
@cemile28 sisteme olumlu olarak işlenmiş ise sıkıntı yok demekki. Oradaki yetkili kişilerin sözlerine itamat etmek daha doğru.
-
@elk daha erken internet üzerinden tebligatlar ilan edilecek. Eylülden önce açıklanmaz. Şimdiden beklenti içine girmeye gerek yok. Kendinize zarar.
-
@feyzagcktrl eğer ikamet edresiniz doğru ise soruşturma sürecinde eve polis gelmesi önemli değil. Polis adres teyidi için gelebilir sizin haberiniz olmaya da bilir oturduğunuz muhite bağlı. Asıl önemli olan ailenizin ve sizin adlî sicil kayıtlarınız, herhangibi gayrı meşru eyleme katılmışmısınız yada sosyal medya hesaplarınız vb... Eğer geçmişiniz temiz ise eve polis gelse ne olur gelmese Ne! Genede çok merak eden arkadaşlar oturdukları ilçenin emliyet müdürlüğünde güvenlik şube birimi var oraya sora bilirler.
-
@haticey sabır testinden geçiriyorlar galiba mülakat bu kadar zor geçmemişti.
-
Siz çok aramışsınız benim ki kolay oldu, bu gün 128 kez aradım düştü hemen!
-
Antalya dan hastane tarafından 22 mayısta gönderilen raporum bu gün ankaraya ulaşmış tam 8 gün sonra. Ptt bisilikletli kurye ile gönderdi galiba. Bu gün Sağlık kuruluna bendeki raporuda göndereyim diye sordum. gerek yok dediler. Belki daha sonra isteye biliriz ozaman verirsiniz dediler.
-
@endmuh15 hastanedeki evrak gönderme servisinden barkot numarasını isteyip takibini yapa bilirsiniz.