@ebruuu @haticey Defalarca aramanın sonunda bugün telefonla da ulaştım. Aynı açıklamayı yaptılar. Sistemsel karışıklık olduğunu söyleyip gün içinde veya yarın bir güncelleme yapılacağını belirttiler. Dediğiniz gibi sistemi takip edip bekleyelim yarını da. Başta çok umudum yoktu ancak şuan mağdur edilmeyeceğimizi düşünüyorum.
endmuh15 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Sağlık Raporu konusunda msb ile iletişime geçen var mı arkadaşlar? Sevk Belgesi ne zaman gönderilir? Geldiği sırada evde olmazsak başkasına teslim ederler mi acaba
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@nil anladım, cevabınız için teşekkür ederim
endmuh15 tarafından gönderilen son iletiler
-
@statistician06 pardon siz benim aranıp aranmadığı mı sormuşsunuz. Ben kendim cuma günü aradım bilgi almak için, onun dışında kurum tarafından aranmadım
-
@statistician06 cuma günü aramıştım ben, tebligatların gönderileceğini söylemişlerdi ama önden ararlar mı bilmiyorum dedi konuştuğum memur. Postacı direk kapıya getiriyor imza atıyorsunuz zaten belgeyi alırken.
-
@er-tuğrul ben de öyle tahmin ediyorum ama riske atmayıp kurumu arayım diyorum, net bilgiye ulaşırsam yazarım buraya da.
-
Ben de biraz önce aldım tebligatımı. Ankarada yaşıyorum ama aynı şekilde 15 günlük süre verilmiş. Ama belgede onay tarihi 1 ekim yazıyor, belgenin tarihi 5 ekim ve elime 9 ekimde ulaştı. Bu 15 günlük sürede hangisi dikkate alınıyordur ki
-
@kvsr-endmh çok teşekkürler bilgilendirme için. Bu kadar başladıysa devamı da gelir inşallah. Bi an önce başlayalım hayırlısıyla. Şu an kuruma ulaşmak çok zordur, eğer yeni bir şey öğrenirseniz paylaşır mısınız burada da
-
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Msb'ye ulaşabilen var mı? Onay bekleyen liste var denmişti en son, bir gelişme var mı acaba? Daha önce de ekim kasım gibi demişti kurumun kendisi. Bu soruşturmalar daha ne kadar sürer ki
-
Günaydın arkadaşlar, kadın doğuma muayene olunması ile ilgili rapor aldığım hastaneyi aradım. Yalnızca askeri personellerin muayene olması gerektiği ile ilgili yazı gitmiş. Askeri personel değilseniz sizi ilgilendirmiyordur dedi ama zaten atlamıyoruz bu konuları sorun olursa ararız sizi dedi. Henüz pertemi aramadım ama hastaneden aldığım bilgi bu yönde. Bu askeri-sivil personel sebebiyle karışıklık çıkıyor olabilir
-
@nötrino teşekkürler, doğru söylüyorsunuz da süreç çok uzun olunca bir de net bilgilere ulaşamayınca paranoya bitmiyor hiç. MSB için bekliyorum ben de, jandarma ile yakın zamanlarda yapıldı sayılır mülakatları. Bizim de aramalar göreve başlamalar başlasa artık keşke.
-
@nil anladım, cevabınız için teşekkür ederim
-
Merhaba arkadaşlar, ben farklı bir kurum için bekliyorum. Size sağlık raporunuzla ilgili bir şey soracaktım. Raporunuzda sadece "Devlet memuru olur" ibaresi mi istendi yoksa "TSK da devlet memuru olur" ibaresi mi? Kadın adayların Kadın doğum kliniğine de muayene olması gerektiği ile ilgili bir bilgi verildi mi sizlere? Özellikle işe başlayan arkadaşlardan bununla ilgili sorun yaşayan var mı