@antimülakat yazılı sınav sonucuna göre atama yapılacak mülakat yok yani
haticey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Tapu ve Kadastro Genel müdürlüğü Sözleşmeli 125 Arşiv Uzmanı alımı
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@keynezyenciii Bence öyle getirin kabul etmezlerse notere onaylatırsınız diplomanın bile fotokobisini kabul ettiler demişlerdi bende bilgisayar belgesinin fotokobisini götürcem
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@er-tuğrul sorun çözüldü çok şükür Sorun yaşayanlara geçmiş olsun herkese şimdiden başarılar
-
@burcuburcu İlan güzel de yazılı sınavda çok kasmazlarsa daha da güzel olacak benim için
-
RE: Sözleşmeli yerli uzman alımı
Arkadaşlar sınav nasıldı Bende Arapça veya Farsça olmadığı için çok umutlu değilim
-
Sınav başvuruları bu gün başladı
-
@er-tuğrul Bir çok mülakata girdim yedekte de kaldım vermiş olduğum hiç bir referasımı aramadılar
haticey tarafından gönderilen son iletiler
-
@türk bekleyenler grubunda 80 kadar kişi vardı 35 civarı olumsuz aldı
-
Olumsuz tebligat alanların onaylanma tarihi 4 ekim bekleyen arkadaşların başından olumsuz olsaydı şimdiye kadar tebligatları ellerine ulaşırdı ancak bekleyin denilen kısımda ufakta olsa pürüz çıktığından ayrıntılı araştırılıyorlardır yoksa o kadar kişiyi açıklayıp 40-50 kişinin bu kadar bekletilmesi anlamsız şahsen bekleyin denilen arkadaşların bir çoğunu göreve başlamaları için geç olsada çağrılacağı kanısındayım
-
Olumsuz tebligat alan arkadaşlar WhatsApp gurubu
-
Arkadaşlar WhatsApp grubu hala aktifse linkini atabilir misiniz
-
@engineerr öncelikle şimdiden hayırlı olsun er yada geç sevk kağıdı gönderilir
Kuruma yedeklerin durumunu sorduğumda asıl olan kişi hastaneye giriş yapmasa veya istenen sürede kuruma ulaştıramasada yedeklere hemen sevk kağıdının yollanmayacağını söylediler.Asıl olan kişi tebliyat yollarsa o zaman yedeğe sevk kağıdı gönderileceğini söylediler .Hatta asıllardan tebligat gönderenler olmuş yedeklerden 3,4 kişiye sevk kağıdı gönderdiklerini söylemişlerdi -
@er-tuğrul öğretmen alımlarında da polis herkese gitmemişti aynı tarz bir uygulama uyguluyor olabilirler MBS olunca kesin gelirler diye düşünmüştüm polis gelmeyenlerin muhtarlıktan veya nüfustan halletmiş olabilirler panik yapılması gereken bir durum yok demek ki
-
@gizemsen sizler hangi illerdesiniz bana 24 mayısta gelmişti o zamanlarda yedeklerede polisin geldiğini söylemişlerdi size şimdiye kadar gelmiş olması gerekirdi emniyete sordursaydınız
-
@tsm44 Bence burası yeterli WhatsApp gruplarına dışardan kişilerde dahil oluyor yalan yanlış paylaşım çok oluyor
-
@mecengine bana da 24 mayısta gelmişlerdi ama sivil polis olduklarını söylemişler Bende birçok kursa katıldım ama hiç öyle birşey duymadım Sizi kursa sorduklarını nerden öğrendiniz
-
@kvsr-endmh sağlık şubeye gittiğinizde raporumda bir sorun var mı deyince inceliyorlar gitmişken inceletin