Tapu ve Kadastro Genel müdürlüğü Sözleşmeli 125 Arşiv Uzmanı alımı
-
125 Adet Sözleşmeli Arşiv Uzmanı Pozisyonuna, Pozisyon Sayısının 4 (Dört) Katına Kadar Çağrılacak Adaylar Arasından Yazılı Sınav Sonucu Başarı Sırası Esas Alınmak Suretiyle Sözleşmeli Personel Alınacaktır
-
@haticey hocam başvuru tarihi geçmemiş mi?
-
Başvuru tarihi geçmiş ama alım süreci henüz devam ediyor.
-
@genclerbirlikli 13 Marta bitti yakında sınava girmeye hak kazananlar belli olacak
-
forumda başvuran var mı?
-
Darısı tapu müfettişliğine
-
@burcuburcu ben başvurdum
-
@haticey puanınız kaç?
-
Değerlendirilmesi gereken bir ilan olarak düşünüyorum. 100 TL muhabbeti can sıkıcı ama yine de kötü ilan değil dostlar.
-
@burcuburcu 81.9 İstanbul dan başvuru yaptım son gündü 300 kişi başvurmuş 80 üstü başvuran 7 kişi varmış
-
@haticey daha önce yazsaydınız bizlerde basvururduk.
-
@antimülakat yazılı sınav sonucuna göre atama yapılacak mülakat yok yani
-
@haticey bende mi katılayım ?
-
@meç sayfayı keşfedeli çok olmadı vardır diye düşünüyordum inşallah başka sefere
-
@antimülakat tam sizlik
-
BÖLGESİ İLİ İLÇESİ POZİSYON SAYISI 1 ADANA ADANA TÜM İLÇELER 2 2 ESKİŞEHİR AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER 3 3 ANKARA ANKARA TÜM İLÇELER 2 4 ANTALYA ANTALYA TÜM İLÇELER 8 5 İZMİR AYDIN TÜM İLÇELER 3 6 BURSA BALIKESİR TÜM İLÇELER 3 7 BURSA BURSA TÜM İLÇELER 5 8 BURSA ÇANAKKALE TÜM İLÇELER 5 9 ANKARA ÇANKIRI TÜM İLÇELER 1 10 YOZGAT ÇORUM TÜM İLÇELER 1 11 DENİZLİ DENİZLİ TÜM İLÇELER 4 12 DİYARBAKIR DİYARBAKIR TÜM İLÇELER 2 13 ANKARA DÜZCE TÜM İLÇELER 1 14 EDİRNE EDİRNE TÜM İLÇELER 2 15 ESKİŞEHİR ESKİŞEHİR TÜM İLÇELER 1 16 GAZİANTEP GAZİANTEP TÜM İLÇELER 2 17 TRABZON GİRESUN TÜM İLÇELER 1 18 HATAY HATAY TÜM İLÇELER 1 19 ERZURUM IĞDIR TÜM İLÇELER 1 20 ANTALYA ISPARTA TÜM İLÇELER 1 21 İSTANBUL İSTANBUL TÜM İLÇELER 18 22 İZMİR İZMİR TÜM İLÇELER 6 23 GAZİANTEP KAHRAMANMARAŞ TÜM İLÇELER 1 24 KONYA KARAMAN TÜM İLÇELER 1 25 KASTAMONU KASTAMONU TÜM İLÇELER 1 26 KAYSERİ KAYSERİ TÜM İLÇELER 2 27 ANKARA KIRIKKALE TÜM İLÇELER 1 28 EDİRNE KIRKLARELİ TÜM İLÇELER 3 29 GAZİANTEP KİLİS TÜM İLÇELER 1 30 İSTANBUL KOCAELİ TÜM İLÇELER 3 31 KONYA KONYA TÜM İLÇELER 4 32 ESKİŞEHİR KÜTAHYA TÜM İLÇELER 1 33 İZMİR MANİSA TÜM İLÇELER 3 34 ŞANLIURFA MARDİN TÜM İLÇELER 1 35 ADANA MERSİN TÜM İLÇELER 1 36 DENİZLİ MUĞLA TÜM İLÇELER 2 37 KAYSERİ NİĞDE TÜM İLÇELER 2 38 SAMSUN ORDU TÜM İLÇELER 1 39 HATAY OSMANİYE TÜM İLÇELER 1 40 İSTANBUL SAKARYA TÜM İLÇELER 5 41 SAMSUN SİNOP TÜM İLÇELER 1 42 SİVAS SİVAS TÜM İLÇELER 1 43 ŞANLIURFA ŞANLIURFA TÜM İLÇELER 3 44 EDİRNE TEKİRDAĞ TÜM İLÇELER 8 45 DENİZLİ UŞAK TÜM İLÇELER 1 46 VAN VAN TÜM İLÇELER 1 47 BURSA YALOVA TÜM İLÇELER 1 48 KASTAMONU ZONGULDAK TÜM İLÇELER 2 TOPLAM SÖZLEŞMELİ ARŞİV UZMANI ATAMASI YAPILABİLECEK POSİZYON SAYISI: 125
-
@haticey bence hiç bulaşmayayım son dakika mülakat sınavını dahil ederek bir çok arkadaşın mağduriyetinin vebali olmak istemem. Katılacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum
-
@haticey süper bir ilanmış şu an fark ettim
-
@antimülakat teşekkürler
-
@burcuburcu İlan güzel de yazılı sınavda çok kasmazlarsa daha da güzel olacak benim için