Arayan hiçbir arkadaşa tebligat gönderildi denmedi ama tebligatların gönderilmeye başlandığını anlamış bulunuyoruz, sms de yok, o yüzden tetikte olmak gerek her an postacı kapınızı çalabilir arkadaşlar!
nil tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@daffodil onaylanma süreci olduğu için tebligatın ancak bayramdan sonra yetişeceğini,ankarada oturduğum için tebligat elime geçtiğinde işe başlamak için 1 günlük müddet olduğunu ama bayramdan sonra arayıp onaylandığını öğrenirsem tebligatı beklemeden işe başlayabileceğimi söyleyip hayırlı olsunla sonlandırdılar.
-
@nötrino Bilgi için teşekkür ederiz,ne zamandır kesin bir bilgi edinemiyorduk.
-
@melk Evet,aynen o benim 6 ay olmuş :)Hayırlı olsun,yine karşılaşırız en yakın zamanda inş.
-
@062506aa dün aradım henüz onaylanmamış ama onaylanırsa belki çarşamba ya da cuma onaylanır dedi telefondaki bayan, o yüzden yarın yani çarşamba arayacağım,onaylandığının haberini alırsanız buradan yazalım arkadaşlar haberimiz olsun her zaman telefona çıkmayabiliyorlar.
-
@gv Dilara arkadaşın yazdığı numarayı aradım bayan çıktı telefona.
-
@dilaram hayırlı olsun,grsrz inş.
nil tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Güvenlik soruşturması olumsuz olanlar ya da sağlıktan geçemeyenlerin yerine yedeklerin çağrıldığını biliyoruz ama kurumun sadece ihtiyacı olduğu için yedeklerden çağrılıp çağrılmayacağı hakkkında bir şeyler duydunuz mu arkadaşlar?
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Güvenlik soruşturması olumsuz olanlar ya da sağlıktan geçemeyenlerin yerine yedeklerin çağrıldığını biliyoruz ama kurumun sadece ihtiyacı olduğu için yedeklerden çağrılıp çağrılmayacağı hakkkında bir şeyler duydunuz mu arkadaşlar?
-
@dilaram hayırlı olsun,grsrz inş.
-
@gv Dilara arkadaşın yazdığı numarayı aradım bayan çıktı telefona.
-
@dilaram tanışırız tabi,bu arada yanınızda diploma fotokopiniz de olsun başlayan bi arkadaş öyle yazmıştı.
-
@dilaram Ben de bu numarayı aradım şimdi benimkisi de onaylanmış hayırlı olsun size de
-
@endmuh15 TSK'da memur olur olarak baktıkları için kadın doğum da vardı poliklinikler içerisinde.
-
@gv Bugün yine aradım daha onaylanmamış,cuma ya da daha sonraki iş günlerine kaldı.
-
@062506aa dün aradım henüz onaylanmamış ama onaylanırsa belki çarşamba ya da cuma onaylanır dedi telefondaki bayan, o yüzden yarın yani çarşamba arayacağım,onaylandığının haberini alırsanız buradan yazalım arkadaşlar haberimiz olsun her zaman telefona çıkmayabiliyorlar.
-
@melk Evet,aynen o benim 6 ay olmuş :)Hayırlı olsun,yine karşılaşırız en yakın zamanda inş.