Arkadaşlar bugün sonuçlarımı alıp işyeri hekimine gittim. Yerleri ankarada ziraat genel müdürlüğü istanbulda ise mülakat olduğumuz binanın yanı. Sağlık geçmişinzi ve sonuçları kayda geçiyolar. Ziraat bankasında sicil numaranız bile hazır işyeri hekimi size söylüyor stres yapmayın.ziraat idari için yazdım bu mesajı.
rash tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@hsan ben pazar günü ne giymeliyim bi zorunluluk var mı diye bile sordum aklıma takılmıştı pazar günü bi kıyafet için bi zorunluluk yokmuş.
rash tarafından gönderilen son iletiler
-
@hsan ben pazar günü ne giymeliyim bi zorunluluk var mı diye bile sordum aklıma takılmıştı pazar günü bi kıyafet için bi zorunluluk yokmuş.
-
@hsan ikya her soruyu sorabilirsiniz sakince cevaplıyorlar. kendinizi tanıtın ve sorunuzu sorun ilgileniyorlar.
-
@atlantis daha 1 hafta olduğu için tek ben vardım. Gitmeden önce aradım şu gün ve saatte gelebilirsiniz dediler. İsmimi alıp randevu ayarlamadılar.
-
Arkadaşlar bugün sonuçlarımı alıp işyeri hekimine gittim. Yerleri ankarada ziraat genel müdürlüğü istanbulda ise mülakat olduğumuz binanın yanı. Sağlık geçmişinzi ve sonuçları kayda geçiyolar. Ziraat bankasında sicil numaranız bile hazır işyeri hekimi size söylüyor stres yapmayın.ziraat idari için yazdım bu mesajı.
-
@hysteresis, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
let hastanesinden alıyoruz
ziraat uzmanlık için gelen mailde öyle bir şey yazmıyor, aile hekimine de sordum sorun olmaz dedi.
-
Arkadaşlar aile hekimine sordum stres yapcak bi durum yokmuş muayenede önemli olan uzuv kaybı veya yatalak olup olmama sorun oluyomuş onun dışında çok kısa sürüyomuş muayene.Bence özelde yaptır dedi hepsinin sonucu aynı yerden alırsın dedi akciğer grafisi için tekrar uğraşma dedi.
-
istanbul katılım için wp grubu var mı ?
-
katılım istanbul 64 ingilizce 5 yanlış, diğeri 70 ingilizce 6 mülakata katılmayı kazandım
-
@Kumtemur 14-16 ağustos diyor
-
RE: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
@sinavparambitti bana sabahtan müfettiş yardımcılığı için olumsuz dönüş oldu ardından saat 3'te uzman yardımcılığı için arama oldu. Müfettiş yardımcılığı için olan maili bekleyin ümidinizi yitirmeyin.