TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Za
    Z
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Za

@Za

1
    İtibar
    234
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Za Takip etme Takip Et

Za tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017

Arkadaşlar merhaba, bakan atamayı yaptı fakat fiilen başlayan sayısı kaç ve ayrıca Ankara'dan başlayan arkadaş var mı hiç ?

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za

Za tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017

Arkadaşlar merhaba, bakan atamayı yaptı fakat fiilen başlayan sayısı kaç ve ayrıca Ankara'dan başlayan arkadaş var mı hiç ?

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za
    • RE: 2017 GUY YEDEKLER

@gmsmustafa anladım sağ olasin

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za

@gmsmustafa 16 vmy mi? Ben 19 sanıyordum

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za

@za ..........No’lu Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım. Vergi Müfettiş Yardımcıları güvenlik soruşturmalarının ne zaman sonlanacağı, şuanki durumun sayı itibariyle kaç olduğu ve ne zaman göreve başlatılacağı Gelir Uzman Yardımcılığı yedek sırası beklediğimden tarafımı ilgilendirmektedir.
      Yukarıda belirtilen hususların, ilgili kurumlarca Bilgi Edinme ve Dilekçe Kanunu kapsamında değerlendirilmesini bilgilerinize Arz ederim.

Arkadaşlar ben böyle yazdim cimere sizde ya bunu örnek alın ya da başka Bir türevini yazarsanız Elimizden geleni yapmış oluruz. Benim yerime başkası atar diye düşüne düşüne bu zamana kadar bekletildik. en azından elimizden geleni sonuna kadar yaparsak kendimizi hatırlatırsak sonuç farklı olabilir.

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za

@gmsmustafa tamamdır derhal yazıyorum. Bimere çimere de yazalım bence

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za

@gmsmustafa tam olarak kime atıyorsun tweti ve ne yazıyorsun acaba örnegini buraya da yazar misin? Bende yazarım her gün?

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za

@gmsmustafa Tamm bende Turgrul Kocarle iletisime geçmiştim o da bana söyledi bir ay kısa bir süre degil sizi görmek istediklerinden sonra göreceklerdir diye. İcerden vdkdan adam bulmaya çalışıyorum bize Bilgi verebilirler mi diye.

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za

@za arkadaşlar çok sessiz ama bizim icin süre kısıtlı acaba çağırılacak 20-25 yedek burda mi eğer okuyorsa toplasip bimer, cimer ,fax ,mail gibi yerlerden sesimizi duyuralım belki vdk en azından bizim hakkımızı yakmamak adına yerine gideceklerimizin güvenlik soruşturmasını erken yapar?

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za

@yavuzçağrı bazen bende öyle düşünüyorum yanı baştan savıp zaman dolduruyorlar bizi anlayan bilen Yok. Bu zamana kadar zaman dolduruldu zaten. Üstelik İstanbul’un 300kisilik ihtiyacı vardı madem alsaydı o zaman yedek 200kusur insani. Ancak bizi almadığı gibi oyalansın o taraf gibi bi tutum sergilediler. Tek iyi tarafı en azından artık bizim icin belirsizliğin biteceği tarih belli. Agustos 18. Rabbim emeğimizi yerde koymasin.

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za

Arkadaşlar dün İstanbul 2yedek daha çağırdı gerçekten vdk bu iste hassas davranırsa biraz olsun adalet sağlanabilir. Hüseyin Karakumla iletişime geçilecek dendi. Eğer birlik gerekiyorsa bende hazirim

KPSS A içinde yayımlandı
      Z
      Za