@fırtına-lordu umarim en kisa sürede donus yaparlar bizede
birikiucdort
@birikiucdort
birikiucdort tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
RE: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
Banada olumlu olumsuz bir donus olmadi bende sabah insan kaynaklarini aradim, genel yetenek sinavini gecememissiniz mail almadiniz mi diye sordular. Olumsuz geri donusler de mi devam ediyor hala anlayamadim.
birikiucdort tarafından gönderilen son iletiler
-
@bungholio merhaba, benide adres teyiti icin aramislardi, sonra cumartesi aradilar. Ev mulakati icin tarih vermedi bayramdan sonra olmasini dusunuyoruz dedi, degerlendirme calismalari haftaici ya da hafta sonu olmasi sizin icin farkeder mi diye sormustu 13une koymuslar. Bekliyorum bende ev icin hala kesin bir tarih yok.
-
@fırtına-lordu umarim en kisa sürede donus yaparlar bizede
-
Arkadaslar beni en son pazartesi aradilar ev mulakati olacak falan diye, bi daha donen olmadi. Baska var mi böyle olan?
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@oguzhann bugün icinde veya yarin aranirsiniz hocam, bende az once arandim ev mulakati icin. Plan yapiyoruz dedi size iki gun icerisinde tekrar donus yapicaz dedi
-
RE: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
Banada olumlu olumsuz bir donus olmadi bende sabah insan kaynaklarini aradim, genel yetenek sinavini gecememissiniz mail almadiniz mi diye sordular. Olumsuz geri donusler de mi devam ediyor hala anlayamadim.