Selam arkadaşlar. Malesef müzmin bi elenici olarak bu süreçten de eli boş dönmek üzereyim. Pek ümidim kalmadı ama iç kontrolörlük için aranan arkadaşların baş harfleri ne acaba belki yarın aranırız bir ihtimal diye.
Bir de biz uzmanlık icin teklif mi alacak müfettislikten elenenler yoksa tekrar mı mülakata çağırılacak bilgisi olan var mı?
bungholio tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@açıklandımı aranan oldu mu müfettis yardımcılığı ve iç kontrolörlükten elenip?
bungholio tarafından gönderilen son iletiler
-
@yorgun-kamucu son 4-5 günüm böyle zaten..
-
@açıklandımı
Doğru. Hatta bence müfettislerin söyledigi gibi gece gündüz mülakata yönelik calısmasinlar. Soruları bilip alınmaya dabilir, bilemeyip alına dabilirler. -
@abcabcabc
Ben komple bölümümle ilgili bi sey yapmaya çalışma defterini kapadım sanırım hocam ne dedik acaba hicbi bölüme layık görülmeyecek kadar mülakatlarda -
@açıklandımı aranan oldu mu müfettis yardımcılığı ve iç kontrolörlükten elenip?
-
@maliyeciniss, içinde söyledi: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
@abcabcabc anladim teşekkürler uzman yardımcılığı mülakatındakilere teklif gitmemiş ama bir kaç kisiye ne istersin diye sormuslar
Seçenekler ne hocam?
-
@fırtına-lordu Teşekkürler hocam.
Sanmıyorum bi şey çıkacağını ama bi kaç gün daha bekleyelim bakalım. -
Selam arkadaşlar. Malesef müzmin bi elenici olarak bu süreçten de eli boş dönmek üzereyim. Pek ümidim kalmadı ama iç kontrolörlük için aranan arkadaşların baş harfleri ne acaba belki yarın aranırız bir ihtimal diye.
Bir de biz uzmanlık icin teklif mi alacak müfettislikten elenenler yoksa tekrar mı mülakata çağırılacak bilgisi olan var mı? -
Arkadaslar ben en son gecen hafta pazartesi adres doğrulaması için arandım, o zamandan beri gün belirlenmesi icin aranmayı bekliyorum. Var mı aynı durumda olan? Artık gerilmeye başladim ve kendim aramayi düsünüyorum müfettişi.