İhtiyaç sayısını ve kritlerlerini tam olarak bilmeden istanbul yüksek kapatacak gibi bir çıkarım yapamazsınız ki elinizde yeterli bilgi yok.Kaldıki şehir tercihi gibi bir durum da söz konusu değildi.Önceki yıllardan yapılacak tek çıkarım bankanın kendince belirlediği kriterler var puandan öte dikkate aldığı birşeyler daha var hepimiz bekleyip göreceğiz umutsuzluğa kapılacak da benim kesin olur diyecek de bi durum yok.
gaziibfli
@gaziibfli
gaziibfli tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@atanacakgiller inşallah yarın güzel haberler alırız herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Şimdi arandım İstanbul için
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@tony-montana bu gidişle haklı çıkacaklar 84 alan bile korkuyorum diyor çoğunluk böyle düşünüyor anlaşılan önünde kaç kişi var az çok hesap edemiyor bu net. Buraya baktıkça moral motivasyon da kalmıyor.
-
@mrtyksl sus ya senin ahkamlarını mı dinlicez canımız burnumuzda
-
@mrtyksl üzül diyen yok ki sana kendi kendine çalıp oynuyosun. Guy muy onlar şimdi olmaz sonra olur insan ol o daha büyük mesele. Gecemi gündümüze kattım ilan a destek vermek için ben o zaman daha benim şansımın olcağını bile kestiremiyordum. İyi puanı olup bekleyen arkdaşlarım için sesimi çıkardım en çok. Ama sen ve senin gibiler için değil. Yüreği güzel bir sürü insan var eminim sıralamaya giremeyenler için üzülen. Onlar için en hayırlısını en güzelini dilerim.
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Şurada yığılma olacak şura düşük kapatacak vs bu tarz söylemlere aldananlar üzülür demedi demeyin arkadaşlar tecrübeyle sabit mümkünse okumayın bile her sene aynı muhabbet.
-
@ozge17 bu daha öncede konuşuldu ve bu bilgilerle bir çıkarım yapabilmek pek mümkün görünmüyor. Net bir şekilde puan ve ikametgah sıralaması yok bankanın dikkate aldığı bir sürü parametre var mezun olunan ünv, yurt dışı deneyimi ve belki bizim bilmediğimiz başka şeyler de. Geçmiş yıllardan birbiriyle tutmayan bir çok örnek var.
-
Banka bu işi yıllardır bu şekilde yapıyor. Keşke geçmiş yıllardaki başlıklara bir göz atsaydınız. Ayrıca ikametgah tek belirleyeci kriter değil defalarca söylendi,konuşuldu yazmadan önce üşenmeyip son bir kaç sayfaya da göz atsanız sürekli aynı şeyler konuşuluyo olmayacak.Geçen sene İstanbul ikametgahlı olup 60 ve üstü alanlardan çağrılmayan oldu.Diğer illerden puanı iyi olanların hem uzmanlık hem iç kont. daveti aldığı söylendi. Kısacası İk sizin taleplerinize göre kriter belirlemeyecek.
-
@mülakatzedee hay çok yaşa. Soran arkadaşlara seslenmek lazım asıl herkes aynı durumda ve kimse sizden daha ön görülü değil bu konuda. İllerin geçen yıllara göre taban puanları, o puanlara denk gelen sıralamalar belli. Şehirler arasında da öyle çılgın puan farkları olmuyor. Bir iki şehire yığılma olur bu söylemler sonucunda sürpriz yapar belki ama o illeri de kimse bilmiyor. Yani sormak da yorumlamak da manasız. Kararınızı etkilemesine izin vermeyin. Sıralamanıza güvenin ve içinizden geleni yapın.
gaziibfli tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Erzurum için telegram grubu var mı
-
Sonuçlar belli olmuştu zaten sanırım yedeklere mail gidiyor.
-
RE: 2019/3 Aralık YDS
Arkadaşlar Yds için online eğitim önerisi olan var mı acaba ?
-
Daha ne kadar uzayacak süreç acaba
-
@mrvblkk evet geçen sene yapılmış iki aşamadan biri o olabilir.
-
@brr19 grup mülakatı denmedi iki aşamalı olduğu söylendi biri ön değerlendirme tarzında bir cümle söyledi diğerini de ben grup mülakatadır diye tahmin ettim detay soramadım o an.
-
@maliyeciniss evet öyle söylendi çok erken
-
Bankanın kriterlerinin çok net olmadığı ve adil olmadığı kesin malesef. Geçen sene uzmanlık için puanın yanısıra iktisat netlerinin önemsendiği söylenmişti yine öyle bir durum olmuş olabilir mi yakın puanlarda birinin aranıp birinin aranmaması konusunda mezun olunan ünv gibi bu da bir kriter olabilir.
-
@mrvblkk çok teşekkür ederim 62,5 benim