Herkese iyi geceler. Birkaç gündür forumda değişik söylemler dönüyo ve bu bizi inanılmaz derecede rahatsız ediyo. '1500 olsun hiç yoktan iyidir diyenler' neye istinaden bunu söylüyo aklım almıyo. Arkadaşlar biz emeksiz bişeyin peşinde değiliz ki hakkımız olandan daha azına hiç yoktan iyi diyelim bu bizim hakkımız ve er ya da geç gelecek olan bi ilandan bahsediyoruz ki şu an baya geç kaldı min 2000 bizim şu an anamızın ak sütü gibi helal. Devlet büyükleri şayet bu forumlara bakıyosa bizim bu bakış açısıyla fazlasını hak etmediğimizi düşünebilirler. Bence destekleyecek cümlemiz yoksa engelleyecek cümle de kurmayalım. Öğretmenler 50 bin yetmez ek 30 bin istiyo ve alıyo ama biz! hiç yoktan 1500 iyi ama 1250de olabilir bilmem ne dememeliyiz. Sayının az olması bizim gibi en azından benim gibi referanssızlar açısından umuda gebe olmaz. Herkese iyi çalışmalar
neoklasik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar genelde sessiz takip etmeyi tercih ediyorum ama daha 3 4 gün önce bakan konuştu 1 2 haftaya gelicek diye neden hemen insanları ümitsizliğe sürükleyecek konuşmalar başlıyo, bence bu kadar karamsar olunmamalı ya da olumsuz düşünceleri yazarken bu kadar insanın ümitle takip ettiği platformda daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@abbasyolcu tam olarak kaç gündür içimden geçen yorum
-
Bende 60 küsür puanla cağırılmadım. Yazıklar olsun verdiğimiz o kadar emeğe dünden beri içim acıyo. 54le atanaları duyunca
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Bana siteyi takip edin bisey diyemem aksilik cıkabilir bugun de olabilir yarın da dedi. Yarin haftasonu dedim. Biz haftasonu da calısıyoruz dedi
-
@haldun
ben beklemiyorum bile. Önümde baska sınavlar var onlara odaklanmak lazım bunu bklemekle nereye kadar. 1 gün üzüldük tamam bitti gitti ararlarsa seviniriz sürpriz olur aramazlarsa en azından vakit kaybetmeyiz
-
Abiler ablalar kardeşler daha uyanmadıniz mı hadi biseyler söyleyin heyecanlanalım
-
@politics06 günahı kadına topa girmek istemiyorum ama bana böyle söyledi
neoklasik tarafından gönderilen son iletiler
-
Onu yorumlara yazmışlar sori beynim yandı
-
@sonunageldim bi şekilde taleplerden, istenmeyen veya istenen durumlardan haberdarlar bu da forumlar aracılığıyla olur diye düşünüyorum bizzat kendileri bakmaz ama bakan birileri muhakkak vardır kastım oydu
-
Herkese iyi geceler. Birkaç gündür forumda değişik söylemler dönüyo ve bu bizi inanılmaz derecede rahatsız ediyo. '1500 olsun hiç yoktan iyidir diyenler' neye istinaden bunu söylüyo aklım almıyo. Arkadaşlar biz emeksiz bişeyin peşinde değiliz ki hakkımız olandan daha azına hiç yoktan iyi diyelim bu bizim hakkımız ve er ya da geç gelecek olan bi ilandan bahsediyoruz ki şu an baya geç kaldı min 2000 bizim şu an anamızın ak sütü gibi helal. Devlet büyükleri şayet bu forumlara bakıyosa bizim bu bakış açısıyla fazlasını hak etmediğimizi düşünebilirler. Bence destekleyecek cümlemiz yoksa engelleyecek cümle de kurmayalım. Öğretmenler 50 bin yetmez ek 30 bin istiyo ve alıyo ama biz! hiç yoktan 1500 iyi ama 1250de olabilir bilmem ne dememeliyiz. Sayının az olması bizim gibi en azından benim gibi referanssızlar açısından umuda gebe olmaz. Herkese iyi çalışmalar
-
RE: Türkiye Şeker Fabrikaları Personel Alım İlanı 2019 (1500 kişi)
@jamiryoo ben de 77 ile başvurdum olmayacak ama yine de bir ümit
-
RE: Türkiye Şeker Fabrikaları Personel Alım İlanı 2019 (1500 kişi)
@jamiryoo kaç puanla başvurdunuz
-
Arkadaşlar genelde sessiz takip etmeyi tercih ediyorum ama daha 3 4 gün önce bakan konuştu 1 2 haftaya gelicek diye neden hemen insanları ümitsizliğe sürükleyecek konuşmalar başlıyo, bence bu kadar karamsar olunmamalı ya da olumsuz düşünceleri yazarken bu kadar insanın ümitle takip ettiği platformda daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
Mehmetin kac lirası vardı
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar elinde maliye teorisi notu olan var mı?