@m-benli28 arkadaşım tbmm gibi bir kuruma atanip yedekte bekleyenin hakkini bekletme bence zaten kadrolu olduğun icin milli savunma iptal neden bekletiyorsun tbmm konusunda cok şanslısın tebrik ederim.
gulay.ny tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@m-benli28, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Arkadaslar benim baska kuruma kadrolu atamam oldu milli savunma evraklarini göndermiştim ise başlayacağım henüz feragat etmedim etmezsek bir sorun olur mu. Böyle bir durumda olan var mi Milli savunma başvuru klavuzunda 657e tabi olmamak vardı güvenlik sorusturmasinda baska kurumda görev yaptığı tespit edilirse sıkıntıya duser mi. ( Istifa eden memur 6 ay baska bir kadroya gecemez bu durum icinde gecerlimidir)
Kurumunuz ney?
@gulay-ny, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Hakkınızı kaybediyordunuz beklemenizin anlamı yok memur olmuşken bir başkasının sürecini geciktirmekten başka birsey değil söylediğiniz durum istifa verseniz dahil 6 ay memur olamazsiniz. @m-benli28
-
Hakkınızı kaybediyordunuz beklemenizin anlamı yok memur olmuşken bir başkasının sürecini geciktirmekten başka birsey değil söylediğiniz durum istifa verseniz dahil 6 ay memur olamazsiniz. @m-benli28