Harbiden nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum. Tercihimi yapalı haftalar oldu değiştirmemek için direniyorum resmen bu troller yüzünden. Gerçekten İstanbul'un yüksek kapatacağına ikna oldum burda yazılanlar sebebiyle. Ama İnadına değiştirmicem kardeşim 75 puan 9bin sıralama ile İstanbul yazdım. İsterseniz 90 puanla yazani getirin önüme koyun yine değiştirmeyeceğim. Rahat bırakın insanları artik. Nasıl zor bir süreç olduğunu herkes biliyor. İnsanın psikolojisi bozuluyor, saçları beyazlıyor. Ve utanmadan insanların emeğiyle oynamayı kendinize vazife edinmişsiniz. Kimseyi dinlemeyin,fikir alın görüş alın ama yine kendi mantığınızla hareket edin. Elenecekseniz böyle elenin. Başkasının dedigini yapıp elenmek daha çok koyar insana.
demirmifatih
@demirmifatih
demirmifatih tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@davidhume77 gerçekten açık şekilde insanları manipüle ediyorsunuz size ne hocam pardon da o arkadaşın da sizin dediğinizi düşünecek aklı vardır çok şükür. Hak yiyen bok yesin. İçinde en ufak art niyet olana nasip olmasın inşallah.
-
Guy olup da tekrar başvuranlar ile ilgili çok merak ettiğim şeyler var.
1- Kazanılmış bir hak birine neden tekrar verilir ? Neden buna müsade edilir. Siz hiç mesela polis olan birinin tekrar polislik başvurusu yaptığını gördünüz mü ?
2- Atanasıya kadar neler yaşandığını bizzat kendiniz biliyorsunuz.. Neden başka birinin hakkına girip 1 kişinin daha atanmasını engelliyorsunuz?
3- MADEM BİR TARAFINIZ O ŞEHİRDE YAŞAMAYI YEMİYORDU NEDEN O ŞEHRİ TERCİH ETTİNİZ ?? İNSANLAR GABARDA VERGİ DAİRESİ OLSA ORAYI TERCİH EDECEK DURUMDA BU SÖZÜM ONA GUYLAR DA ŞEHİR BEĞENMİYOR PAŞALAR. -
Bu puan şişirmeleriyle ilgili çok sevdiğim bir söz var.
" HAK YİYEN B*K YESİN" -
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@zenginmemur Ne yazmış hocam maçkolikten penaltı yazan cemiyetinden heralde arkadaş
-
Merhaba arkadaşlar üstümde vebal kalmasın yazdıklarınızı okuyup takip ediyorum sürekli ama pek yazmıyorum buraya.
Puanım 75,8 sıralamam 9560.
Dguy başvurdum nasılsa gelmez diye
Guy için de şimdilik İstanbul tercih edip taslak olarak kaydettim. Fikirler değişebilir. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin iyi çalışmalar. -
Arkadaşlar tekrar şehir soruları başladı. Orası olur mu bu puana burası gelir mi şeklinde. Şuan 2 gün var ve tam tabiri caizse ortalık kurtlar sofrası oldu iyice. Kendi mantığınızla ve içinizden geldiği gibi hareket etmenizde bence fayda var. Maalesef herkes iyi niyetli yaklaşmıyor olaya.
-
arkadaşlar ben sınav sonuçlarını okuyan optik okuyucuyum. 90la kapattı hadi herkes işine baksın
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Herkes kalbinin sesini dinlesin. Ha tercih ha altılı ganyan kuponu aralarında bir fark yok. 2017 senesinde buradaki ve facebooktaki konuşulanlara çok takılıp istanbul tercih ettim ve istanbul hariç her yere puanım tutuyordu. Tercihin son gününde girdim buraya da
Allah herkesin kalbine göre versin
-
Arkadaşlar dguy'un 78 ile kapaması bize guy açısından bir fikir verebilir mi ?
demirmifatih tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar merhaba, sınava girmeye hak kazanamadım. Alican Dovletov Guy ve p48 guy kitapları elimde kaldı. Kalem değmedi henüz. Eskişehir için verebileceğim arkadaş varsa özelden iletişime geçebilir.
-
Herkes kalbinin sesini dinlesin. Ha tercih ha altılı ganyan kuponu aralarında bir fark yok. 2017 senesinde buradaki ve facebooktaki konuşulanlara çok takılıp istanbul tercih ettim ve istanbul hariç her yere puanım tutuyordu. Tercihin son gününde girdim buraya da
Allah herkesin kalbine göre versin
-
Sınavın güzelliğine,sistemin mükemmelliğine bakın. Kazanamadığımızı resmi siteden değil forumdan öğreniyoruz. Küfür etmicem
-
@onuktekin hahah Allah herkese akıl fikir versin.
-
@onuktekin Bir arkadaşım 91'di. Son anda egale ettiler çocuğu.
-
arkadaşlar ben sınav sonuçlarını okuyan optik okuyucuyum. 90la kapattı hadi herkes işine baksın
-
kapattıysa kapattı ne yapalım canımızı mı verelim daha da yani Allah rızkını kestiğinin canını alırmış günlerdir okuyorum burayı saçma sapan yazılar ego tatminleri vs gereksiz
-
@zenginmemur Ne yazmış hocam maçkolikten penaltı yazan cemiyetinden heralde arkadaş
-
RE: 2019 KPSS NETLERİ
@hak-111111 bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa