Kazananların listesi tamamlandıktan sonra "Kazananlardan Tavsiyeler" başlığı da açabiliriz. İsteyen buraya da yazabilir. hepimiz için yol gösterici olur.
Ayrıca kazananların hepsine tebrik ediyorum. Bize de nasip olur inşallah...
Kazananların listesi tamamlandıktan sonra "Kazananlardan Tavsiyeler" başlığı da açabiliriz. İsteyen buraya da yazabilir. hepimiz için yol gösterici olur.
Ayrıca kazananların hepsine tebrik ediyorum. Bize de nasip olur inşallah...
Arkadaslar sinav esnasinda soru sormak yasak o yuzden sinavdan once gorevlileri mutlaka uyaralim.
Kitapciklari dagitirken sure islememesi gerektigini soyleyelim.
Ayrica kitapciklari dagittiktan hemen sureyi baslatmamalarini kitapcik numaralarini optige kodlamak icin sure de vermeleri gerektigini soyleyelim.
Bunlar sinav kurallari ve dogal olarak bizim hakkimizi isteyerek/istemeden yemeye kimsenin hakki yok.
Sinuzit agriniz olduğunda kettle'da su kaynatarak buharini burnunuza çektiğinizde bas agrinizi kesiyor. Ayrica kettle'in içine 2 tane mentollü şeker ya da naneli seker attiginizda daha da cabuk geçiriyor.
Not: Bazen sinuzitle migren karistiriliyor. Sinuzit solunumla alakali bir agri oluyor. Bu yuzden sinuslerin oldugu alin bölgesi ve elmacik kemiğinin olduğu bölgede agri yapar.
Kaymakamlik sinavina 1 hafta kala; Müslüm Gürses -Tutamiyorum Zamanı
68.5-70.5 civarinda net bekleyen biri olarak sansimi yari yariya görüyordum. 70in üstünde 400 kişi olmadigi haberinden beri iyiden iyiye umtlanmaya basladim. İnsan ister istemez hayal kuruyor. Hayal kirikligina ugramayiz inşallah.
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sınavın erteleneceğine ya da iptal olacağına şahsen inanmıyorum. Sınav ilanına öyle pat diye çıkmış olamazlar.Bu kadar basiretsiz olacaklarına inanmıyorum.Önümüzdeki sınav çok önemli bu sayıda bir alımı bir daha zor görürüz. Bu yüzden çalışmaya devam edelim.
Ben de bugün kararnameyi ilk okuduğumda umutsuzluğa kapılmıştım ama dediğiniz gibi sınav ilana pat diye çıkmazdı. Hadi bakan değişse tamam derdik ama bakan da değişmediğine göre bir planlama var diye düşünüyorum. 5 yıl şartının kaymakamlık için geçerli olduğu, kaymakam adaylığı için 5 yıl şartının olmayacağı kanaatindeyim. Umarım düşündüğümüz gibi olumlu sonuçlanır, hiç kimse mağdur olmaz.
@möözun, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@paretowilfredo bilmukabele efendim :))
Çayın yanına taze fındık da benden o zaman
@can-mavi
Memleketini her yerde belli ediyorsun
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İşsizlikle ilgili soruyu hatırlayan yok mu?
Hangileri işsizlik oranının düşük gözükmesine neden olur diyordu soru.
Şıklarda ise
1-Ev işlerinde ücretsiz çalışanların olması
2-İstihdam olanaklarının fazla olması
3- Kayıtdışı ekonomi
1 öncül şöyle olacak : ücretsiz aile işçiliği calisanlarin olmamasi (ciftci mustafa amcaya cocuklari ve esinin yardim etmesi, bakkal mehmet amcaya ayse teyzenin yardim etmesi ama sigaortali olmamasi gibi)
Bu durumda cevabin 1-3 olacagini düşünüyorum.
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
2018 idari yargı sınavı aralık ayında yapılacakmış arkadaşlar. Artık düzene girmiş sınavlar.
Adam tarihi tutturdu gerçekten
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Sınavların "Atiba'sı" (Banko Adamı)
Mülakatların "Mustafa Pektemez'i" (Sakat, Başarısız Adamı) olarak Aranızdayım.Rabbim Herkesin Gönlüne göre olsun. Umarım Güzel bir Forum olur.
Bu sene pektemek değil de sergen olursunuz inşallah.
Bkz. "Sergen atti şampiyonluk geldi."
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@larendeli Ben de sizin gibi erken açıklanacağını düşünenlerdenim. Güvenlik soruşturmaları mülakat öncesi bitmiş oluyor diye biliyorum, güvenlik soruşturmaları bitmiş ise şayet beklenmesi için geriye sadece yoğunluk durumu kalıyor.
Benim mülakata girdiğim gün, komisyon gelmeden önce görevliler arasında güvenlik soruşturmalarını da getirin tarzında konuşma duymuştuk. Güvenlik soruşturmaları muhtemelen tamamlanmış gibi görünüyor. Ayrıca bir güvenlik soruşturması daha yapılır mı bilemiyorum tabi.
@tiebout, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@hlthlthlt, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ceterisparibusss 28 inde de 1 kişiyi odaya çağırdıklarında yoktu sonradan gelmiş midir gelse de mülakata almışlar mıdır bilmiyorum.
İlk gun son sirada olan bir arkadas öğlene dogru gelmisti. aldilar. O konuda bir sorun cikmamisti.
Ama mülakat sirasi gelmemisti henüz.
@hlthlthlt, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@ceterisparibusss 28 inde de 1 kişiyi odaya çağırdıklarında yoktu sonradan gelmiş midir gelse de mülakata almışlar mıdır bilmiyorum.
İlk gun son sirada olan bir arkadas öğlene dogru gelmisti. aldilar. O konuda bir sorun cikmamisti.
@maverick, içinde söyledi: Forum ve Site İçin Önerileriniz Nelerdir?
@tiebout, içinde söyledi: Forum ve Site İçin Önerileriniz Nelerdir?
Kaldigin yerden devam et"e tikladigimda hangi sayfada kalirsam kalayim 2.sayfaya atiyor beni.
Sadece bana ozel bir sorun mu bilmiyorum ama teknik arkadaslardan yardim talep ediyorum.cep telefonundan mı giriyorsunuz foruma
Hem cepten hem de pc'den girdigimde ayni sorunu yasiyorum.
sadece murakıplık veya uzman yrd'a mı basvurabiliyoruz?
yoksa 2 ayrı basvuru yaparak ikisine de başvurabiliyor muyuz?
Bir konuya girdigimde "Kaldigin yerden devam et"e tikladigimda hangi sayfada kalirsam kalayim 2.sayfaya atiyor beni.
Sadece bana ozel bir sorun mu bilmiyorum ama teknik arkadaslardan yardim talep ediyorum.
Teknik ekipten arkadaslarin nick'ini bilen varsa etiketlemelerini rica ediyorum.
@antoniogramsci, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Arkadaşlar bekleme salonuna bavulla gelebilir miyiz?
Bir arkadas buyuk bir sirt cantasiyla gelmisti. Sirt cantasi da tekerlekliydi. Sorun olmadi. Ama bakanliga girerken guvenlikten gecerken biraz zaman alabilir.
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
2018 idari yargı sınavı aralık ayında yapılacakmış arkadaşlar. Artık düzene girmiş sınavlar.
Adam tarihi tutturdu gerçekten
@möözun, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@paretowilfredo bilmukabele efendim :))
Çayın yanına taze fındık da benden o zaman
@can-mavi
Memleketini her yerde belli ediyorsun
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Güvenlik soruşturma formunda cilt no,aile sıra no gibi bilgiler yeni kimlik kartlarında yok. Nasıl dolduracağız bilgisi olan var mı?
Muhtemelen bos birakacagiz. Ama bir sormak lazim yine de.