Memurlar net SGK' da ataması yapılmayan adayları da haber yaptı. Whatsapp numaralarına haber yapmaları için biz de yazalım.
https://resmim.net/f/pLED3i.jpg ben elimden geldiği kadarıyla bişeyler yazdım
fthdmrr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kortex Değerli Memurlar. net yetkilisi,
4 ağustos tarihinde yapılan Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ve yine aynı kurumun (GİB) 18 Ağustos tarihinde yaptığı Gelir Uzman yardımcılığı sınavları hâlâ açıklanmadı.
Kurum bahsedilen sınav sonuçlarını önceki yıllarda aynı gün açıkladığı bilinmektedir. Belirsizliğin olması hiçbir yetkilinin de çıkıp açıklama yapmaması hergün forumlarda farklı haberler çıkması (risk analiz merkezinin açılmasının ertelendiği ve adayların bu yüzden bekletildiği, tasarruf için kadro sayısında eksilmeye gidileceği gibi) adaylarda negatif etki yaratmaktadır. Siz bu zamana kadar hep mağdurların sesi oldunuz
lütfen bizim de sesimiz olun. -
@nisan estağfurullah hocam 22 Orman Muhafaza memuru önlisans istiyor olabilir.
-
RE: Dguy, guy sonuçlarına itiraz eden oldu mu
@biriibfli Hocam itiraz eden arkadaşlar E-Devlet üzerinden İnteraktif Vergi Dairesi hizmetine girerek İşlemlerim sekmesinden "Dilekçelerim/Bildirimlerim/Taleplerim ve Durumları - Gelen Evraklarım kısmından takip edebilirler. 03.10.2018 tarihli cevap yazısı yazmışlar bana maddi hata yoktur diye.
-
@biriibfli valla hocam o kadarını bilmiyorum cevap kağıdınız sınav kurulu tarafından incelemiş olup, maddi hata bulunmadığı tespit edilmiştir yazıyor hocam yazıda
fthdmrr tarafından gönderilen son iletiler
-
@biriibfli valla hocam o kadarını bilmiyorum cevap kağıdınız sınav kurulu tarafından incelemiş olup, maddi hata bulunmadığı tespit edilmiştir yazıyor hocam yazıda
-
@biriibfli Hocam itiraz eden arkadaşlar E-Devlet üzerinden İnteraktif Vergi Dairesi hizmetine girerek İşlemlerim sekmesinden "Dilekçelerim/Bildirimlerim/Taleplerim ve Durumları - Gelen Evraklarım kısmından takip edebilirler. 03.10.2018 tarihli cevap yazısı yazmışlar bana maddi hata yoktur diye.
-
Mühendis ve İstatistik gruplarından puanı değişen oldu mu arkadaşlar?
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılıgı İstatistik
@ist2015 cümle eksik kalmış sonuncu kişi ile birkaç kişi olacaktı.
-
@ist2015 Evet 20 kişinin çağırıldığı 2012 sınavında bile 75 taban puanı alan fazladan kişiler vardı bu kadar kişinin içinde puanı 77 olan demekki sadece sonuncu kişi var düşündürücü.
-
@istatistikçi Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler hocam. Bazı şeylerle imtihan oluyor insan dünya imtihan dünyası sonuçta. Bazen çok istediğiniz şey olmaz isyan ederiz kahroluruz sizi burda en iyi anlayacak benimdir. 0,06larla son dakika tercih değişiklikleri ile atanamamın ne demek olduğunu iyi bilirim. Sabredin İnşAllah daha iyi yerlerde olacaksınız emin olun.
-
@istatistikçi Üzüntünüzü anlıyoruz hocam tartışmıyoruz dert paylaşımında bulunuyoruz.
-
@ekonometrist Hocam ekonometri bölümü için diyeceğim o da bizden aslında Allah yardımcıları olsun her iki bölümünde. Bölüm olarak sizin şansızlığınız sizin de bizden farkınız yok kaynak konusunda. Denkliğe gelince bizimkiler programcılık gördük bilişimci olarak denklik verseler yok. %70 matematik konular matematiğe denklik oda yok. Öğretmenlik şansı zaten yok. Bize denklik verdiler İİBF' ye işte gördüğün bir tane ders yok. Ben şunu savunurum evet saydığım ünvanları olamaz İstatistikçi ama herkeste İstatistikçi olamaz kimse kusura bakmasın. Okuduğumuz bölümden de sorumluyuz evet ama hangi sorumluluk Hacettepe ile Gazinin ya da Selçuğun sorumluluğu bir değil. Bu adamlar mezun olunca aynı dalda yarışacak ama hiçbiri aynı şeyleri görmemiş. Bunlara üstelik bilişimci hoca verirler gelir mühendis muamelesi yapar dersten geçirmez. Matematik Analiz derslerine Matematikten adam verirler seni onlarla bir tutar o geçirmez. Yani bunlara karşılıkta bırakın 3 4 senede de 100 adam denetmen ya da dguy olsun.
-
@ekonometrist Hocam ben burda yaklaşık 2 aydır varım ama şunu gördüm öyle arkadaşlar var ki adam su gibi içmiş herşeyi diyorsun ki illa bir yerde memur vsdir. Adam her girdiğim mülakattan elendim diyor. Demekki sorgulanması gereken sizin dediğiniz gibi bişeyler var. Nisa Suresi 58. ayet der susarım ben.
-
@ekonometrist şunu da ekleyim sabit bir ders gösterimi de ünilerde birinde zorunlu birinde seçmeli kaynak desen 0 imkanları da karşılaştırmak gerek ona kalırsa mühendis arkadaşlar düşüncenize göre daha iyi imkanda. Ama gidin bakın bakalım öyle kolay mı