@muzun bitti gibi gözüküyo fakat süreç boyunca insan kaynaklarında çalışan kişilerin tutarsız cevaplarından dolayı insan tam olarak emin olamıyo
mundell fleming
@mundell fleming
mundell fleming tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakifbank müfettişlik
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Kpss sınavım 87 guy puanım 87 mülakatta tüm soruları bildim sonuç: yedek hiçbir torpilim yoktu;referans adı altında torpille liste oluşturanları allaha havale ediyorum
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@monetary-theory merhaba, mail almayanlar ve aranmayanlar için süreç kesin olarak bitti mi acaba
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
İl planlama uzman yardımcılıģı muhtemelen hangi puan türünü kullanır arkadaşlar
mundell fleming tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
İl planlama uzman yardımcılıģı muhtemelen hangi puan türünü kullanır arkadaşlar
-
RE: 2019 KPSS İçin Kullandığınız Kaynaklar Yeterli Oldu mu? Hangi Kaynaklar Sınıfta Kaldı?
İKTİSAT KAYNAK TAVSİYESİ:1)NURDAN ASLAN MİKRO İKTİSAT KONU ANLATIM KİTABI 2)NURDAN ASLAN MAKRO İKTİSAT KONU ANLATIM KİTABI 3)4T OPTİMAL SON BEŞLİ KONU ANLATIM KİTABI 4)YASİN ÇOBAN TÜRĶİYE EKONOMİSİ KONU ANLATIM KİTABI 5)YÜKSEL BİLGİLİ ÇIKMIŞ SORULAR KİTABI NOT:NURDAN ASLAN MAKRO KİTABIN'DA PARA BANKA,ULUSLARARASI İKTİSAT,KALKINMA BÜYÜME VE İKTİSAT OKULLARI DERSLERİNİN KONULARINA DA DEĞINILMIŞ,4T OPTİMALLE İKİSİ BİRBİRİNİ TAMAMLIYO;BAZI KLASİK SINAVLAR VE KAYMAKAMLIK SINAVI İÇİN YASİN ÇOBANIN TÜRKİYE EKONOMİSİ KİTABININ ALINMASI İYİ OLUR
MALİYE KAYNAK TAVSİYESİ:1) 4T ARDA HAKAN ÖĞRETİR MALİYE KONU ANLATIM KİTABI(DAHA DETAY ÇALIŞMAK İSTEYENLER 4T ÖZGÜN SORU BANKASINI KONU ANLATIM OLARAK ÇALIŞABİLİR) 2)SERTKAN ERDURMAZ VERGİ HUKUKU-TVS KONU ANLATIM KİTABI 3)4T MALİYE ÇIKMIŞ SORULAR KİTABI 4)SERTKAN ERDURMAZ MATRAH VERGİ HUKUKU-TVS SORU BANKASI(İDARİ HAKİMLİK,SAYIŞTAY GİBİ KURUMLARI DÜŞÜNENLERİN BU SORU BANKASINI ÇÖZMESİ FAYDALI OLACAKTIR)
MUHASEBE KAYNAK TAVSİYESİ:1) 4T ALİCAN DOVLETOV MUHASEBE KONU ANLATIM KİTABI(KİTABIN İÇİNDE DENETİM KISMI YOK MUHASEBE STANDARTLARI DA KONULARIN İÇİNE YEDİRİLMİŞ ŞEKİLDE ANLATILMIŞ FAKAT KİTAP ÇOK DETAYLI HERŞEY VAR;DENETİM KISMI ZATEN SON YILLARDA ÖSYM TARAFINDAN SORULMUYOR) 2)4T ALİCAN DOVLETOV MUHASEBE ÇIKMIŞ SORULAR KİTABI 3) KLASİK SINAVLARDA SORULAN MONOGRAFİ SORULARI IÇİN FERHAT YILDIZ YA DA İLHAN KILIÇ HOCANIN MONOGRAFİ KİTAPLARINDAN BİRİ ALINABİLİR
HUKUK KAYNAK TAVSİYESİ:1) THEMİS ANAYASA HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI 2) AHMET NOHUTÇU ALTINSERİ İDARE HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI 3)ALESTA İDARİ YARGILAMA HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI 4)METİN KAYA TEMSİL YAYINLARI CEZA GENEL HUKUKU-CEZA MUHAKEMESİ HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI 5)AKADEMİKUS YAYINLARI MEDENİ HUKUK KONU ANLATIM KİTABI 6) ALİ SAKİNCİ BORÇLAR GENEL HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI 7)MUSTAFA AHMET ŞENGEL TEMSİL YAYINLARI TİCARET HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI
NECİP ÖZGÜR OLUKLU TEMSİL YAYINLARI İCRA İFLAS HUKUKU KONU ANLATIM KİTABI(NOT: BU SAYDIĞIM KİTAPLAR HAKİMLİK VE KAYMAKAMLIK MESLEĞİNİ DÜŞÜNEN ADAYLAR İÇİN GEÇERLİDİR HEPSİ ÇOK AYRINTIDIR;SADECE KPSS,GUY GİBİ SINAVLARA HAZIRLANANLARIN MURAT HUKUK FASİKÜLLERİNDEN YA DA 4T KAMU HUKUKU-4T ÖZEL HUKUK KONU ANLATIM KİTAPLARINDAN ÇALIŞMASI FAZLASIYLA YETERLİ OLACAKTIR 9) KONSENSUS YA DA MÜESSİR ÇIKMIŞ SORULAR KİTABINDAN BİRİ ALINABİLİR
-
RE: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Arkadaşlar istanbul gelir uzman yardımcılığına atanıp idari hakimliği de kazanan var mı 1 kişi varmış diyolar ben istanbul guy da yedek listedeyim idari hakimlerin işe başlangıçları ne zaman olucak acaba
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@mert12344321 3-5 dakika arası sürdü bana 2 soru soruldu.sadece
-
RE: 2018 GUY Yedek Kazananlar Platformu
@Diagne ilk 3 sıradaki yedekler kastediliyor
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar kızılaydan 3.komisyonun olduğu balgata nasıl gidiliyor
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@r4ntisi 88,7 ile edirneyi yazdım