@kkendinehakim her seferinde heyecanla başlığa bakıyorum ne yazılmış diye, 1 haftadır saçma sapan mesajlarla forumu işgal ediyorsunuz, kendimi tuttum tuttum ama artik yeter bu ne terbiyesiz bir üsluptur, troll müsünüz nesiniz? Buranın seviyesine uygun olmadığınız belli, memurlarda da sürekli baslik acip durmussunuz. Böyle ciddiyetsiz ve terbiyesiz kisiler bu foruma yakismiyor, tamamen uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Sinavla alakali olmayan, ilkesiz, laubali insanların burada yeri yok!
rcknrl tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Hakim Yardımcılığı
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
merhaba herkese, forumda yeni sayılırım. cok fazla sayfa olduğu için okuyamadim. kitap sipariş edicem, yalnızca idare ve anayasa icin. (mahalli idareler icin kaimmakam aldım.) themis nasil sizce? nohutcunun cok olumsuz eleştiri aldığını gördüm facede. su kitaplar sizce iyi midir? bir de tr ekonomisi için su soru bankasi nasil sizce? herkese iyi çalışmalar
https:// www. savaskitap. com/THEMIS-Kaymakamlik-Calisma-Kitabi-2-Cilt-Umit-Kaymak-Ismail-Ercan_38708.html#0
https:// www. savaskitap. com/Kaymakam-Adayligi-Test-Usulu-Cozumlu-Soru-Bankasi-Yasin-Coban-Fatih-Yel_38704.html#0
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@balakhan hocam çok teşekkür ederim, sağolun
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@suigeneris hocam 2000 kisiyse idari de vardır değil mi içinde?
-
@suigeneris 2019 icinde idari olsun da ona da raziyiz
rcknrl tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Hakim Yardımcılığı
@kkendinehakim her seferinde heyecanla başlığa bakıyorum ne yazılmış diye, 1 haftadır saçma sapan mesajlarla forumu işgal ediyorsunuz, kendimi tuttum tuttum ama artik yeter bu ne terbiyesiz bir üsluptur, troll müsünüz nesiniz? Buranın seviyesine uygun olmadığınız belli, memurlarda da sürekli baslik acip durmussunuz. Böyle ciddiyetsiz ve terbiyesiz kisiler bu foruma yakismiyor, tamamen uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Sinavla alakali olmayan, ilkesiz, laubali insanların burada yeri yok!
-
@balakhan hocam çok teşekkür ederim, sağolun
-
arkadaşlar idari yapi için reşit gürbüz mü yoksa kemal gözler mi alayim? bir de tr ekonomisi ve insan hakları için önereceğiniz yayinlar hangileri acaba?
-
@suigeneris 2019 icinde idari olsun da ona da raziyiz
-
@suigeneris hocam 2000 kisiyse idari de vardır değil mi içinde?
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar, belgeyi teslim tarihi 1-8 kasım arası değil mi? yani belgenin bu tarihler arasında Ankara'ya ulaşması kastedilmiyor?
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
arkadaşlar tarihten nereye kadar sorumluyuz, çağdaş Türk tarihi var mi?
-
arkadaşlar maliye ve vergi icin hangi kitaplari önerirsiniz Nurettin bilici haricinde? mahmut kalenderoglunun kitabindan memnundum ama 2017 baskisi var en son, onunki gibi çok kalin olmayan vergi kaynağı onerir misiniz?
-
arkadaşlar idare hukuku için themis
Anayasa için kemal gozler düşünüyorum, sizce kaynak secimlerim nasil? anayasa icin onereceginiz başka kaynak var mi?