bu foruma bundan sonra asla yazmayacağım sizi yayıncılar ve dershanecilerle başbaşa bırakıyorum. bu kafayla o ilanı daha çok beklersiniz. 27 ekimi bile ilk kez buraya ben yazdım teşekkür edeceğinize eylül dediniz. şimdi eylül olmadıgı ortaya çıktı 27 ekim diyorsunuz bende yönetmelik ve bakanların net olmamasından dolayı bu yıl içinde kaymakam alamı olmayacağını söylüyorum. hadi eyvallah
Balakhan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@legend-is-back, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@balakhan Sınavın 27 Ekim'e ertelenmesini gerektirecek olağanüstü hangi gelişme oldu kıtlık mı çıktı veya savaş mi oldu da haberimiz yok tam tersine bakanın açıklaması var süleyman; görevlendirecek kaymakam bulamıyorum diyor çünkü çoğu soruşturma geçiriyor fetodan atılanlar var vesaire yani bu kadar aciliyet içindeyken sınavın ertelenecek olması bana aptalca geliyor. fetönün siyasi yapılanmasına operasyon olmadığı müddetçe bakan daha çok böyle açıklama yapar. asıl kaynağın inlerine girilmedi. Sınav Eylül'de olur Eylül'ün 1'inde olmaz belki ama 10 Eylül ya da 25 Eylül'de olur ama Eylül'de olur...
ben duyduğum tarihi yazdım. emin olmasaydım da buraya yazmazdım. görüyorum ki buraya da yazmamalıydım. kaymakamlık sınavı eylül ayına zimmetlenmedi bakanlık uygun gördüğü tarihte yapar isterse hiç yapmaz. siz eli yumurta ile gelen insanların yumurtalarını kırıp geri gönderme peşindesiniz ve bu hiç hoş değil. bu kafayla daha çok beklersiniz
-
@k-33, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Ritüeli alan var mı yada inceleme fırsatı bulan bilgi verebilirmisiniz
kitabın yazarı facebookta kitabın içinden sorular paylaşıyor arkadaşım. O sorulara bakıp fikir sahibi olabilirsin. Bence piyasadaki en iyi kitap. soru sayısıda çok. Fiyatı dışında her şeyi olumlu.
-
@larendeli, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@balakhan hangi gelişmeler hocam? Yönetmelik tekrar mı değişecek?
Bilmiyorum hocam ama bu olaylardan dolayı sınavın sarkacağını farklı kişilerden bizzat duydum. Bölümler netleştirildikten sonra sınav hazırlık süreci başlayacakmış.
İlan gelmeden bu sıcakta da çalışamıyor insan @Harun-Resid
-
@Nostromo, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Sınav ve ilan işleri, mesleğe kabul, eğitim faaliyetleri, staj planlamaları, yurt dışındaki kurumlarla yazışmalar, performans planlamaları.. her şeyden bu şube sorumludur ve çok yoğun çalışır. Neresi meşgulmüş güldürme diyen ve okuduğumu anlamadığıma dair acziyet içerisinde olduğumu söyleyen patavatsız kişi de, meşgul edilseler ne olur diyen öbür patavatsız kişi de bunu bilmeyebilir. Zaten üsluplarınızdan devlet dairelerinin nasıl çalıştığını hiç bilmediğiniz anlaşılıyor. İlan verilir adam gibi çalışılır, bu ne böyle şubeyi arayalım bastıralım saçmalıkları. Eskiden böyle değildi, yeni türedi bu naif tayfa. Kime laf anlatıyorsak..
Ortada ilan varda biz mi bilmiyoruz. 107.dönemden de haberin olmadığı açık ve net. Boş yapma bence artık
-
@suigeneris, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar İktisatta Sadece Makro Ve Mikro Çıkıyor değil mi?
para ve bankadan da bazen soru geliyor.
@dolaylı-tümleç, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Kemal Gözler’in piyasadaki anayasa ve idare hukuku kitapları güncel mi,bilgisi olan var mı?
kemal hocanın anayasa ve idare hukukuna giriş kitapları güncel. kendi sitesi var oradan kontol edebilirsiniz.
@ovuz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@vefa iktisat için yüksel bilgili tavsiye ediyordu herkes, o da mı işe yaramaz ?
ben kullandım zamanında faydasını görmedim özellikle makrosu için. yargının kpss a iktisat kitabını öneriyorum. içinde özgün sorularda var.
-
@balakhan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
27.10.19
Hayırlı olsunSon gelişmelerden dolayı sınav ötelendi.
-
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü için eşdeğerlik çıkmıştır. Hadi hayırlı olsun.
-
@uzmanyrd, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Metin Kaya konu anlatımı ya da soru bankası kullanan arkadaş varsa değerlendirmesini öğrenebilir miyim?
ritüeli tavsiye ederim.
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Balakhan çok kısa sürmus acaba Siyaset bilimi ve kamu yönetimi içinde bu kadar kısa zaman zarfında sonuçlanır mi
eşdeğerlik bu bölüme çıktığı için herkesin dilekçesine dönüş olur. Eğer içiniz rahat etmiyorsa kurumu arayın
Balakhan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@albertcamus, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Cimerin işleyişi konusunda herhangi bir fikriniz var mı arkadaşlar? Oturup da bir Cumhurbaşkanlığı personelinin mi yazdığını düşünüyorsunuz gerçekten merak ediyorum Yanıtın geldiği mercii, bu alımı organize eden, her şeyiyle düzenleyen merci. Bundan daha ötesi laf-ı güzaf.
her şeyi düzenleyen merci eşdeğerlik mutlaka alınmalı dedi . Alınmazsa ben de itiraz edicem mülakat aşamasında hiçbirinin atanmaya hakkı yok
-
eşdeğerlik alanlar boşuna mı aldı? mülakata kalma durumu olursa maliye çeko ekonometri mezunları cbk değişmeden atanamaz anında itiraz edilir
-
@albertcamus, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Balakhan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Cimer karar mercisi değil ki . Yökün bu yazıdan haberi olduğunu sanmıyorum.
Hocam bu bölümlere eşdeğerlik belgesi verilmelidir demiyor, eşdeğerlik alınmasına gerek yoktur diyor. İçişleri Bakanlığı'nın sınava kimleri belgesiz kabul edeceği konusundaki karar mercii YÖK değil sanırım değil mi?
dostum bende diyorum ki cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile verilen durumu bakanlık keyfi olarak yorumlayamaz yönetmelik ile de düzenleyemez
-
Cimer karar mercisi değil ki . Yökün bu yazıdan haberi olduğunu sanmıyorum.
-
bu yıl giren çok olmaz ekonometri maliye ve çeko sınavı geçse bile mülakatta off olacaklar sınav ücretine ve emeğe yazık
-
@Balakhan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
geçen hafta instagramda kaymakamliknotlari diye bir sayfa buldum tüm kanunları düzenlemiş ve satışa sunmuş kanun çalışmasını bilmeyenler o sayfadan yardım isteyebilir veya satın alabilir.
geri dönüşler çok olumlu dostlar. fiyatları da gayet uygunmuş. mutlaka inceleyin en azından güncelleme eki gibi ıvır zıvırlarla uğraşmazsınız
-
geçen hafta instagramda kaymakamliknotlari diye bir sayfa buldum tüm kanunları düzenlemiş ve satışa sunmuş kanun çalışmasını bilmeyenler o sayfadan yardım isteyebilir veya satın alabilir.