ben bu reklamlardan bıktım. sizin de bıktığınıza eminim. sayfa aniden aşağıya kayıyor ve reklama basmanız sağlanıyor. "uzaktan eğitim ile kaymakam olun" bu reklamı her gördüğümde asabım bozuluyor! abuk subuk isme sahip soru bankalarından da, boyundan büyük sloganlara sahip yayınlardan da bıktık!
Nostromo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
uzun yol adamı uyutur, sınav erken olsun daha güzel.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@polisiye-roman, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
MÜLAKAT İLE ALIM YAPAN HİÇBİR SINAVA GİRMEMEYE KARAR VERDİĞİMDEN KURUM SINAVLARI MACERAMA SON VERİYORUM. HAYALLERİ BÜYÜK OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR.
bu arkadaşı şov yapmakla itham edenlere çok söz söylerdim ama uğraşmak istemiyorum. 3 kıtaya hükmeden osmanlı imparatorluğu devlet memurluklarının para ile satıldığı, en basit memurluklarda bile verasetin uygunlandığı bir hale geldikten sonra, kaymakamla idare ettiği balkan uluslarından bile ağır bir yenilgi alarak tarih sahnesinden çekildi. yöneticilerin adil seçilmesi, mülakatlardaki elemelerin objektif olması gerekir, bunun aksini iddia eden yok ama mevcut gerçeğin ne durumda olduğunu herkesin vicdan terazisine bırakıyorum. bu konuya dikkat çekmek isteyenleri her şey mükemmel şekilde işliyormuş gibi sahte bir özgüvenle alaya alanları Allah'a havale ediyor, bu ve buna benzer sosyal ortamları ben de arkamda bırakıyorum.
https:// www. memurlar. net/haber/855781/bakan-pakdemirli-personel-alimi-mulakatlarinda-torpil-olmamasi-icin-3-tedbir-aldi.html?utm_source=headlines
-
WHATSAPP BİLE GÖNDERİLERİ SİLME OLANAĞI VERİYOR. TERCİHİNİYAP FORUMUNA ACİLEN İLETİLERİ DÜZELTME VEYA SİLME SEÇENEĞİ GETİRİLMELİDİR. BU KADAR KATI BİR UYGULAMA HAKSIZLIKTIR.
-
Bourbone hoşafı gibi yıllanmış, bu sınavı asırlardır(!) üst üste kazanan kerli ferli, 35’ten gün alana kadar pes etmeye niyeti olmayan adaylar var, onlar mesleğe girsin. Başat temennim budur.
-
arslan reyiz sen de yakında havada uçan kuştan soru devşireceksin
-
böyle bir adımı bekliyorduk, emeği geçenlerden Allah razı olsun. ülkemiz artık, "yaptım oldu, onlar düşünsün" diyenler tarafından değil, vatandaşlarımız için her türlü kolaylığı düşünenler tarafından yönetiliyor. Allah razı olsun hepsinden!
-
RE: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
Evde tek başına, yıl başı gecelerinin 10 yıl boyunca kadrolu filmi oldu. Doksanlarda çocuk olanlarda yeri büyüktür.
-
RE: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
THE SHINING
muhakkak izleyin derim çünkü sinemacılığın köşe taşıdır. Pek çok bilin kurgu ve gerilim filminin fikir babasıdır.
Hatta meşhur silent hill oyununun da bu filmden esinlendiği söylenir.
Nostromo tarafından gönderilen son iletiler
-
Forumdaki son mesajımdır. Herkese başarılar. En önemli sermaye zaman, zamanın kıymetini bilmek dileğiyle.
“Ösym son zamanlarda yaptığı sınavlar ile ezberci zihniyete hançer saplıyor. Ayakta alkışlıyorum. Bu sınavın kaybedenleri, çok çalıştığı halde, 2’ye 3’e takılıp, heyecanlanıp yanlış yapan adaylar değildir.
Kapaklarında yüz elli tane mevzuatı/değişikliği ihtiva ettiğini yazıp da bomboş faydasız kitaplar arz eden fırsatçılardır. 2020 sınavı da gösterdi ki iş mevzuatta bitiyor. Kitaplara tamah etmeyin. Birilerini daha fazla zengin etmeyin.” -
@k-k size katılmıyorum. o okulun bir mazisi ve ruhu var. yönetici yetiştirmek için kurulmuş bir okul; enderun ekolünün akademik versiyonu. mezunları paşa unvanı almışlar. bunlar seçme insanlar, devletin büyük beyinleri; mülki paşalar. ayrıca imparatorluk mülkiyesi ankara'ya taşındı. istanbul'daki sbf mülkiye değildir. hiçbir sbf mülkiye olamaz.
-
@aykuthan hepsi bir yana aöf mezunu raportör bir yana. işte buna inanmam. ufolar beni kaçırdılar, marsta piknik yaptık desen inanırım ama buna inanmam
-
@ryu753 tüik bile bu kadar kesin ve net istatistik vermedi be kardeşim
-
@sagropa hiçbir güncelleme yapmayanların Ankara’da gireceği sms’te yazıyor. Güncelleme yapmayın.
-
böyle bir adımı bekliyorduk, emeği geçenlerden Allah razı olsun. ülkemiz artık, "yaptım oldu, onlar düşünsün" diyenler tarafından değil, vatandaşlarımız için her türlü kolaylığı düşünenler tarafından yönetiliyor. Allah razı olsun hepsinden!
-
Kendim için değil herkes için bir şey isteyeceğim. Hazine ve maliye bakanlığının sitesindeki verileri herkesin anlayabileceği şekilde özetleyebilecek bir arkadaş var mıdır
-
@ucuzfotokopicim kitapların fotokopilerini çekip satmanın hırsızlıktan bir farkı var mı?
-
@cihankadigil fiziksel ortamda başvuru yapanlar içindir o formlar