Gününüz aydın olsun bugün güzel haberler almak umuduyla hayırlı günler.
k-33 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Hiçbir emek boşa gitmez öncelikle bunu idrak etmeliyiz.İlan gelir yada gelmez biz elimizden geleni yapalım da takdir Allahın bu mesleği gerçekten yapacak insan ilanın gelmesini beklemez hocam ayrı bir sevdadır kaymakamlık bazen düşündükçe duygulanıp gözünden yaşların akmasıdır uykulardan uyanmaktır onun hayaliyle yanıp tutuşmaktır kimlere el uzatabilirimin kimlerin derdine derman olabilirimin adıdır kaymakamlık bambaşka bişey bitip tükenmeyen bir sevdadır.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Çok yakın arkadaşım girdi komisyon üyeleri çok sıcakmış kendisini tanıtmasını istemişler neden kaymakamlık diye sormuşlar anayasının bağlayıcılığını sormuşlar normlar hiyerarşisini sormuşlar eksik olduğu yerleri kendileri tamamlamış oligopol piyasalardan sormuşlar genel anlamda atmosfer iyiymiş.
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Bu sınav eninde sonunda gelecek arkadaşlar geldiğinde keşke daha önce başlasaydım dememek için başlamak gerek.
-
Çanakkale zaferi İmanın imkânı, ebabillerin filleri yendiği gündür… Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun…
-
Yiğit hocanın kitabını alanlardan birşde benim işimizi kolaylaştırdığı için hergün dua alan birisi benden @yiğityılmaz tekrardan teşekkürler hocam.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@amirim herzaman bize yol yordam gösterdi bir duyumu tutmadı diye kötü adam ilan edilmesine gerek yok ondan Rabbim razı olsun herdaim manevi olarak desteklerini esirgemedi kendisine buradan teşşekkür ederim.
-
@economist-04692 hocam şuan zaman var uzaktan eğitime vereceğiniz paraya soru bankası alsanız farklı yayınların daha iyi olur gerek yok diye düşünüyorum.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Çok üzüldüm çok bende başı kapalı bir bayanım ve inanıyorumki bu vatana hakkıyla hizmet edeceğime niye başımızdaki örtüyle yargılarsınız anlamam ben de fakültemi 5. Bölümümü 2.lik ile bitirdim emek verdim insanlar devamsızlık yaparken yataklarında uyurken ders balındaydım tek amaç nry bü ülkeye nasıl en iyi şekilde hizmet edebilirim açık kapalı sağcı solcu önemli değil önemli olan gerçekten hakkını vererek işini yapacak insanların o mevkiye gelmesi
-
@kaymakam1842 sipariş ettim hocam status ve kaim makamı yarın elimde inşallah.
k-33 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 Kaymakamlık Sınavı
@amirim güzel haberler siz de eylül diyin rahatlatin bizi
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@forrest duyarlı olalım dedim değil mi hocam ben aşırı tepki vermedim dikkat edelim kimseyide ilahlaştıracak kadar iman gücüm zayıf değil şükür daha da yorum yapmıyorum.
-
@biraday amacınız ney anlam veremedim 3gün önce katılmışsınız foruma ve gelip tanımadığınız @amirim i eleştiriyorsunuz söylenecek söz yok.
-
@biraday hocam @amirim bize herzaman yardımcı oldu bugüne kadar da art niyetli olarak bişey yapmadı bence eleştiri yaparken biraz daha duyarlı olalım.
-
@amirim özürdilemenize hiç gerek yok hocam biz sizi biliyoruz Allah razı olsun.
-
@kaimbey95 Themis iyidir muhteviyat idare hukuku çıkmış hocam ben de onu merak etmekteyim
-
@108-Dönem hocam biranda @amirim hocamı hatırlattınız bana böyle güzel haberleri genelde kendisi verirdi.
-
Sizleri tebrik ederim ve teşekür ederim bizleri unutmayıp yol gösterdiğiniz için.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.