@IS-LM kurum içi bu 2020 kpss den sonra olacak . Morelinizi modunuzu düşürmeyin . Maliye bakanlığı sınav açacaktır ilanı erkene çekebilmek yine bizlerin elinde . Sesimiz ne kadar gür çıkarsak ilanları kopartırız . Aralıkta guy olmasa da hazine ve maliye bakanlığından sınav bekleniyor. Bu kurum içi değil . Mayıs ayı gibi dguy ve vmy bekleniyor. Sadece beklentide kalmaması için elimizi taşın altına koyma vakti geldi de geçiyor . Biz yeni atanmış guy olarak sizler için etkinliklere katılıyoruz. Yaşadıklarınızı yaşadığımız için umut tacirlerine inat destek olmaya çalışıyoruz ama bir çok arkadaş kendisi için uğraşmak yerine karalar bağlamış kafasını kuma gömmüş bekliyor. Kimse kusura bakmasın ağlamayan bebeye emzik verilmez . İlanları getirebilmek için var gücümüzle çalışmalıyız . Gazete ilanı twiter etkinliği memurlar net youtube facebook ne varsa saldırmalıyız . Biz elimizden geldiğince destek olacağız . Sizlerde kendiniz için sirkelenin ve kendinize gelin . Sınav gelmedikçe kütüphaneden çıkmamanın bir anlamı yok . Günde 12-13 saat çalışmanın bir anlamı yok . Ve korkmayın hak aradığınız için sizleri fişeleyip mülakatlardan elemeyecekler . Kafaları kumdan çıkartmanın vakti gelmedi mi ?
ahmetdeniz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Hepiniz kızıyorsunuz ama yarınlar güzel olacak!!! Saat 23:00 beklemede kalın
-
23:00 Ahmet olarak beni hatırlayın gelecek dediysek gelir. Hepinize hayırlı olsun
-
Birileri anketler yapmış ortamı kolluyor inanmayın çünkü o kişilerde sınırda ️ biliyorum ki uyuyamıyorlar.
Gel gelelim itiraz edilen sorulara. Bir kaç arkadaştan öteye gitmedi itirazlar. Burada ve diğer platformlarda itiraz edeceğim diyenler gene yanıltmadı korkak tavırlar sergileyerek sadece söylemde kaldı itirazları ama canınızı sıkmayın 13 soruya bizzat itiraz edildi ayrıca hoca dediğiniz kişilikler de itirazda bulundu. Çünkü bu sınav onları çok yanılttı. Şimdi gel gelelim yapılan anketlerin sonuçlarına sınav açıklandığı gün bir çok anket severin puanları 5-6 puan aşağıda gelecek ve ösym hayin ilan edilecek bunu defaatle gördük. O yüzden inanmayın ankete falan sınav 70puan üstü alan herkes için kazanılmıştır. İptal edilecek sorular olursa 69-68-67 li arkadaşlarında umudu var. Ayrıca 65 üstü alan her bir aday diğer sınavlara oranla kendisini 78-79 almış gibi düşünsün morelini bozmasın. Pazartesi güzel haberlerle dönüş yapacağım kalın sağlıcakla -
Mülki amir olacak sizlere yakışmayan hal ve hareket içindesiniz! Kalp sırrına erenler neler yapar bilir misin? Kızmazlar, küsmezler. Kırmazlar, kırılmazlar. Her şeyde bir güzellik bulurlar. Hiçbir şeyi insanoğlundan bilmezler; Rabb'inden bilirler. Herşeyi O'ndan umar, O'ndan beklerler. Ve susarlar! Susarak konuşurlar... - Mevlana.
-
@sessessc pazartesi öğleden sonra ilanı göreceksiniz
-
Bakıyorum ki gene paradoksa girmiş başlık. Can mavi ve müridleri işin içinden çıkamıyorlar. Herkes kendi doğrusunu kabul ettikten sonra ösym soru iptal etse ne olur şık değiştirse ne olur. Ona buna suna itiraz edildi mi diye soracağımız siz neden itiraz etmediniz. Hiç sıkmayın canınızı bizzat 13 soruya itiraz edildi. Tartıştığınız sorulara da itiraz edildi. Ayrıca yüksel bilgili dışında iktisat hocaları sorular hakkında açıklamada bulunmadı. Yeni meşhur iktisat yazarına sorun bakalım soruları engin bilgileriyle ne diyor ️
-
@mülkiidareci yoğun şekilde sizler için uğraşıyoruz. Analizleriniz bittiyse bir kaç kelam edelim mi
ahmetdeniz tarafından gönderilen son iletiler
-
Konuşmayacaktım. Özelden aldığım msjlara itafen bir kaç kelam edeyim. ÖSYM yeniden optikleri okudu. Bazı sınavlara giren arkadaşların puanları değişti. Kaymakamlık adına önceden dediğim sonuçlar geçerli. Haftaya cumaya kadar sonuçlar açıklanacaktır
Daha detaylı bilgiyi pazartesi taraflarınıza ulaştırırım. Ne yiğit yılmazım ne de başka bir kişi. İnsanları itam altında tutmayın. Daha gençsiniz kanınız kaynıyor. Altından kalkamıyacağınız laflar yazmayın -
@ahmetali33 ben değilim ama siz kesin ya kitap yazarsınız ya da yayın evi kuklası
-
Kulislerde Ahmet 23:00. Güzel haberler bekliyorsunuz. Gelecek gelmekte olan
-
@menekşe ben Ahmet 23:00 lütfen farkkı rakamlarla tanıtmayalım.
-
Herkesin bu arkadaşa benzer hayat hikayesi var gençler. Sıkmayın canınızı herşeyin farkındayız. Ayrıca kitap yazmam. Kitap reklamı yapmam. Ders pazarlamam. YouTube üzerinden ders anlatmam. Birçok konuya hakim olsam da Hocalık vasfım yoktur. Hukuk mezunu olmasam da hukuk konusunda sınava kimseyi hazırlamam. İktisat bilmesemde iddialı şekilde saçma sapan kitap yazmam. Sınavı kazanmış olsamda reklam yapıp yine kitap yazmam. Anlayacağınız gençler hepinizden bir parçayım.
-
@erickcartmann inan bana açıklanınca burada ilk insan eden sen olacaksın 6 netim eksik diye
-
Hepinizin sorularını cevaplıyacağım. Çarşambaya kadar kendinize iyi bakınız. Roman okuyunuz. Çok faydasını göreceksiniz
-
@herseye-rağmen senin nikin bile yalanken bana neden bu denli hitamda bulunuyorsun