Hocam aynı süreci yaşayan bir sürü insan var ve bunlardan biri benim 3 senedir elendik kazamadık yıldıkça yıldım sonuçta kendime yazık ettim çevremde ki arkadaşlarım daha az emek vererek belli yerlere geldiler hayatlarını kurudular ben imrenerek baktım tabi ki onlarda emek verdiler ama bizimki kadar zor ve yıpratıcı olmadı.Evden çıkmıyorum ailemle yaşıyorum ve gerçekten zor oluyor sanki bir işe yaramıyormuşum gibi hissediyorum çoğu zaman ama sistem böyle güçlü duranın kazandığı çoğu zaman böyle bir sistem.Sadece yılmayın bunu söylemek isterim eninde sonunda olacak bir şeyler kimse aç açıkta kalmaz rızkınızı kovalayın ve her şeyinde bu sınavlar olmadığının idrakına varın.Umarım her şey gönlünüzce olur başarılar.
economist.04692
@economist.04692
economist.04692 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Psikolojinizi nasıl sağlam tutabiliyorsunuz?
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz gönlüne yeni güzellikler doğar be üstat inşallah.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@mulkihakim hocam artık bir bunalım içine girdim zaten bunlar da tuzu biberi oluyor yani ne diyeyim ki .Yani şurda 1 aydır soru üzerinde veya birbirimizi motive etmek için konuşacakken aman şu kitap yanlış şu baskı hata şu soru yanlış ... Allah'ım kolaylıklar ihsan eylesin hepimize.
-
RE: Bedelli Askerlik 2018
İnsanlar çok tuhaf olabiliyor bazı durumlarda.18 ay askerlik yapan biri 12 aya düştüğünde ben 18 yaptım onlarda 18 yapsın düşüncesinde.Yaşam şartları her geçen gün daha da zorlaşıyor.Arkadaşların da dediği gibi evlilik olmasa bile hayatına düzene koyman bu devirde uzun zaman alıyor.Benim gözüm yüksek derecede bozuk ve gittiğimde gerçekten birçok işi şu gözlük olmadan yapamayacağim.Patates soymak mı hiç zoruma gitmez devletin devamı için şu bu.Ben dışarda daha fazla emek vererek devlete daha faydalı olmak yerine külfet olacağım.Bunların da farkına varırsanız iyi olur.Şu da var evet herkese bir temel silah eğitimi verilsin kadından erkeğe.Ama her kimse bedelli yapacak diye vatan haini olamaz.
-
@freeboy 714 sayfa hocam o kitap ne yazmıs acaba bu kadar
-
@luthor @Agor Hocam yeni belgede alsa tarihler aynı oluyor ve askerlik şubesinin verdiği tarih geçerli oluyor.Özellikle askerlik şubesine bu durumu anlattım şubenin belgesi geçerli dedi.
-
@möözun themis çıkmayacakmış hocam bi arkadaş öyle demişti ismail ercan öyle söyledi dedi.
-
E devlette bedelli yapanların durumu gözükmüyor arkadaşlar.Bugun şubeden askerlik durum belgesi aldım o belgede gözüküyor.görevli memur e devlete düşmez daha dedi.
-
RE: KPSS A Derece Yapanların Tecrübeleri
@shady1 allahım her daim sizin ve emeklerinizin yanında olsun inanın ki ders alarak okudum ben her seferinde en ufacık yenilgide maalesef ki bırakanlardanım.Size tebrikler başarılar elinize dilinize sağlık.
-
RE: Bedelli askerlik kredisi 2018
@beylerbeyi hocam bende bu kredi durumunu beklemedeyim 1 ay önce çekmeyi düşündüm faizler daha düşükken ama uygulanması beklenen politikalar falan derken beklemedim ekonomi farklı bir hal aldı şimdilik beklemede kalacağım ben daha faizler şu an için yüksek.
economist.04692 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türkiye Şeker Fabrikaları Personel Alım İlanı 2019 (1500 kişi)
Hocam basvurular ne zaman basliyor ?
Alim kura ile mi kpss ile mi yapilacak bilen var mi?
Nasil bir yol izlenecek bilen varsa aktarirsa sevinirim teşekkürler -
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
@serra Boş sayfayı gördüğüm halde bir hak düştüler nasılsa
-
@frank ws grubuna biri ses kaydı atmış ama güvenemedim buraya bir sorayım dedim. Banka çalışanıyla konuşmuş gibi bir ses kaydıydı
-
20.00 a kadar uzatıldığı ile alakalı bilgisi olan var mı?
-
@mhmt37 hocam bugun pazar açarlar mı ki ?
-
@onguf sanmıyorum hocam öyle olacağını
-
@kpss01 Hocam bu kendilerin teknik sorunu sizle alakalı birşey yok
-
@erdogomez aynen bende de öyle hocam
-
aynen hocam bu yüzden muallakta bence
-
@ByAlperen Soruları ara vermeden, sessiz ve bölünmeden yanıtlayabileceğiniz bir ortam sağlamanızı öneriyoruz.
Değerlendirme esnasında başkaları ile iletişim kurulması, içeriklerin not edilmesi, ekran görüntüsünün başka cihaza kayıt edilmesi değerlendirmenizin geçersiz sayılmasına neden olacaktır.