@yeniyolsk 3. Dereceydi sanki
kpss01 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@berdinyen sorunun cevabı performans şimdi netten baktım fayda maliyet analizi yapan bütçe performans diye yazıyor
-
RE: Bilim sinavları
@ens01 hocam girdim ben bugün sınava öyle aşırı bilgi isteyen bir sınav değildi daha çok yorum üzerindeydi 4 soru sordular bize bir tanesi cumhurbaşkanımızın otorite türü nedir açıklayınız bir tanesi etkinlik ve verimlilik nedir kamu hizmetlerinden örnekler vererek açıklayınız bir tanesi de bir düşünürün kentlere ilgili olan bir sözünü zöylemiş kentlerin oluşmasında kültürlerin etkisi var mıdır açıklayınız örneklerle demişti genelde bu şekilde yoruma dayalı sorulardı
-
@alexdesouza reel gsyih tanımı doğruydu ya
-
@escobar gelir ekseninden başlarsa 1 den küçüktür gibi bi şık vardı onu yaptım ama emin değilim
-
Enflasyonun sonuçlarından değildir diye bi soru vardı şıklarda da borçlanmanın reel maliyeti düşer borç alanların aleyhine borç verenlerin lehine sonuçlanır diyordu onu yaptım ben
-
RE: Bilim sinavları
@ens01 sütçü imam üniversitesine başvurdum siz hangisine başvhracaksınız
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
@Su28A inşallah bu maillerin gelmesi konusunda mağduriyet yaşamayız
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
İstanbul geçen sene düşük kapattı diye mi bu istanbul sevdası acaba ama unutmamak lazım geçen yıl en yüksek puanla kapatan bursa ondan bi alım önce 73 le kapattı
kpss01 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank Banko Hizmetleri Asistanı Sınav İlanı
Soruları hatırlayan var mı
-
@mrtyglr sınav puanıyla ilgili elediler se neden başta değilde kişilik envanterinde elediler
-
Kişilik envanteri sınavından acaba neye bakarak elediler bizi karaktersiz kişiliksiz biri Miyiz bunu mu demek istiyorlar bize yoksa kendileri mi öyle
-
@Furkann bu bilgiyi nereden aldınız acaba
-
@Furkann erzurumdan 40 kişi mi alınacakmış
-
Bu sınavdan eleme olacak mı acaba ya
-
@sılhedin bankanın ilan metninde süreçle ilgili detaylar diye Bi kısım var orda yazıyor