AB dönem başkanlığı --->>> Şu an Finlandiya. Ocak 2020'de Hırvatistan.
AkenoSan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: MİT KARİYER TOPLANTISI
Uygulama sınavını da geçip mülakat aşamasında vazgeçmiştim X senesinde. Gönüllü olmak çok önemli işte. İyice düşünün vaktinizi ona göre ayarlayın süreç 6 ay sürüyor. ( 5. ayda bıraktım )
-
@adanali01 sadece o soruyu salladım bire eşittir diyerek.
-
RE: Orman genel müdürlüğü personel alımı 2019
Askerlik bilgisini girdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Tecilliyim.
(TypeError) : Cannot read property 'q' of null
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Buradan Batuhan reyise selam yolluyorum inşallah hak kazanır. Diğer adaylarda istediği yere girer umarım.
-
RE: Orman genel müdürlüğü personel alımı 2019
@pokuhantes Yerleşemediniz,kazanamadınız,bursluluk çıkmadı,diğer adayla devam ettik, elendiniz, başarısız sonuçlandı, yetersiz yazmasından evliyadır
-
Türkçe, iktisat, mahalli idareler ve anayasa hukuku pek zorlamadı ama idare hukuku ile idari teşkilat yapısı zorladı baya beni. Bu arada şu ana kadar girdiğim ales kpss hakimlik vs en kolay Türkçe soruları bunlardı.
-
@kuruhasan Türkçe kısmı doğru gerisi kişiye göre değişir. Sadece Game of Thrones sorusunun bir tanesi hafif şüpheye bırakır derecede idi. Soruları hatırlamıyorum maalesef ama sadece bu soruya geri dönüp yaptığımı biliyorum. Gönlünüze göre olsun.
AkenoSan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
40 günde konular biter mi acaba, şu an özelde çalışıyorum iş çıkışı bakabilirim. Kaymakamlık sınavına göre zorluğu nasıldır merak ediyorum. Kaymakamlıkta 71 puan almıştım.
-
@adanali01 sadece o soruyu salladım bire eşittir diyerek.
-
@enea olan iller yukarıdaki 4 il. Değildir diye soruyorsa Nevşehir. Herhalde Konya Niğde vermişti Aksaray yoktu şıklarda.
-
@enea Aksaray karaman Konya Niğde. Yanlış hatırlamıyorsam şıklarda Nevşehir vardı.
-
@kuruhasan Türkçe kısmı doğru gerisi kişiye göre değişir. Sadece Game of Thrones sorusunun bir tanesi hafif şüpheye bırakır derecede idi. Soruları hatırlamıyorum maalesef ama sadece bu soruya geri dönüp yaptığımı biliyorum. Gönlünüze göre olsun.
-
Türkçe, iktisat, mahalli idareler ve anayasa hukuku pek zorlamadı ama idare hukuku ile idari teşkilat yapısı zorladı baya beni. Bu arada şu ana kadar girdiğim ales kpss hakimlik vs en kolay Türkçe soruları bunlardı.
-
Kaymakam ilçede Cumhurbaşkanı'nın da temsilcisi midir yoksa sadece idari yürütme vasıtası mıdır ?
-
Özelleştirme idaresi başkanı, müşterek kararname ile mi atanır ?