@LioN eyvallah kardeşim
Aylakdeğişken
@Aylakdeğişken
Aylakdeğişken tarafından gönderilen en iyi iletiler
Aylakdeğişken tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 KPSS A Grubu İstatistik Soruları ve Cevapları
@LioN ben size hak veriyorum o ayrı maalesef bizde aynı durumdan muzdaribiz keşke ilk istatistik olsa sonra 2 saat beklerim sorun değil
-
@Legendary1 o zaman sana iibf lilerin sayfasını tavsiye ediyorum. Benim için istatistiğin önemi seni ilgilendirmeyebilir ama bu başlık altında yazılanlar beni ilgilendiriyor.
-
Normalde cevap vermiyorumda böyle yazılara bazen dokunuyor hocam. 2 saat beklerken neler çektiğimizi düşünmüyorlar az kişiyiz diye heralde.
Sizin yaptıklarınızdan farklı olarak mod medyan sorusunu aceleyle yanlış işaretledim ne yazık ki yanlı yansız tahmin edicilere ben HKO dedim.
Hayırlısı olsun hocam hakkımızda...
-
@perküsyon hocam 83 hangi soru hatırlayamadım. Geri kalanını bende öyle yaptım. Bir tane z testi vardı, idempotent varmış ama ben öyle yapmadım, 320 yaptım, 359 yaptım. 1/kök2
, 1/20, örnekleme sorusu ortalama 20.
Hatırlayamıyorum ama genel olarak zor bir sınavdı galiba -
@Legendary1 saçma sapan konuşma. O gereksiz dediğin testin insanlar yıllarca okulunu okuyor bir sürü insan ekmek yiyebilmek için giriyor. Sınav gereksiz değil uygulama berbat bu nasıl bir bakış açısı. Asıl biz istatistik sınavına girebilmek için 2 saat boyunca boş boş bekliyoruz. Aynısını 1. Oturumdada yaşıyoruz. Zaten son yarım saat çıkmak serbest 30 dk insan gibi bekleyemiyorsunuz. 60 dk da o sınav için son derece yetersiz. Hala gelmiş birde car car konuşuyorsunuz. Yazık
-
RE: KGK mi BDDK mi ? (Avantajlar,Dezavantajlar)
Arkadaşlar peki Dguy mu Kgk mı?
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Arkadaşlar yazdığımız bir yorum buradan silinemiyor mu?