TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

KGK mi BDDK mi ? (Avantajlar,Dezavantajlar)

KPSS A
    kgk bddk
    12
    26
    3124
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mia99 Son düzenleyen:

Arkadaşlar Merhabalar. Bu iki BİO'nun avantajları ya da dezavantajları nedir? Hangisini tavsiye edersiniz ? Prestij, konum, gelecek gibi kriterler açısından hangisini seçmeli ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • islimbot
        islimbot KVKK Son düzenleyen:

öncelikle BDDK her alanda KGK'dan daha iyidir. Sadece istanbulda kira fiyatlarının ankaradan fazla olması BDDK'nın popülerliğini düşürüyor. ankara yerine istanbulda yaşarım derseniz gözü kapalı BDDK'yı seçin. BDDK İstanbul'da olması hariç KGK'dan her alanda daha iyidir ve daha iyi bir kariyer sunar, daha prestijlidir, özele geçme yolu açıktır. ankarada yaşama sevdanız varsa direkt ankarayı seçin hiç uğraşmayın. yoksa sırf kiralar yüksek diye istanbula gitmeyip ankarada kalıp KGK'dan memnun kalmazsanız ankara da sizin için sıradan bir şehirse pişman olursunuz.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • M
          mia99 @islimbot Son düzenleyen:

@islimbot Hocam görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle dikkate alacağım sağ olun.
          Konumdan ziyade gelecek ve kariyer açısından düşünüyorum hocam.

• Antimülakat
            Antimülakat Son düzenleyen:

BDDK çok daha köklü bir kurum. KGK elbette özel sektör noktasında bir avantaj sağlar ama aynı avantajı BDDK da sağlar. Ben sadece ikisi özelinde BDDK özellikle murakıplık mesleği derim. Uzmanlık için ise çok az burun farkı ile yine BDDK diyebilirim. Tek sıkıntı İstanbul'da olması, maaş açısından bir problem yaratıyor. Eşinizde o ayarda bir işte çalışıyor olmalı.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • K
              kartel06 Son düzenleyen:

Maaşlar veözlük aynı.Bddk istanbul hariç dezavantajı yok, kdk da hala oturmayan ve devam eden sorunlar var.

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

islimbot 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • M
                mia99 @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat görüşleriniz için teşekkür ederim hocam sağ olun Ayrıntılı bir şekilde anlattığınız için.
                @kartel06 sağ olun hocam siz de. Teşekkürler görüşleriniz için

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • islimbot
                  islimbot KVKK @kartel06 Son düzenleyen: islimbot

@kartel06 Ankaralılar için istanbul dezavantajdır ama orada yaşayan veya ailesi istanbulda olanlar için avantajdır. Genelde Ankaralı bakış açısından baktığımız için istanbulu öcü gibi gösteriyoruz 🙂

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • K
                    kartel06 @islimbot Son düzenleyen:

@islimbot maddi açıdan bakmıştım ben 🙂

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

• Antimülakat
                      Antimülakat Son düzenleyen:

Şunu da ekstra belirteyim İstanbul'a a kadro olarak atananlar dahi maddi sıkıntılar yaşadıklarını belirtiyor. 6 bin TL dahi İstanbul için çok sıradan rakamlar. Lütfen İstanbul için çabalamadan önce bizzat kurumlara gidip orada bulunan kişilerden bir bilgi alın.
                      Söyleyeceklerine kulak verin.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • A
                        Aylakdeğişken Son düzenleyen:

Arkadaşlar peki Dguy mu Kgk mı?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • M
                          maliyeciuzman @Aylakdeğişken Son düzenleyen:

@Aylakdeğişken tartışmasız KGK

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • M
                            monser Yasaklı @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat 666 Khk'da revizyon ya da khk'nın kalkması elzem hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • A
                              Aylakdeğişken @maliyeciuzman Son düzenleyen:

@maliyeciuzman teşekkürler

• N
                                Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Başlığı hortlatmiş olacağım ama başlığı görünce danışmak istedim. Kosgeb mi kgk mı ?

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • genclerbirlikli
                                  genclerbirlikli @Nahl Son düzenleyen:

@aroma ben kgk derdim. Kosgebde yapılan kayirmaciliklari duyuyorum çok sinir bozucu şeyler oluyormuş.

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

F N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • F
                                    friedman94 @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli hocam kurumda yükselme açısından mı yoksa kurumdan alınan destek ve hibe açısından mı?

• N
                                      Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli kayirmalar ülkenin düzeninde yer edilmiş malesef.Mesleki koşullar çalışma şartları açısından karşılaştırmak istedim.

• genclerbirlikli
                                        genclerbirlikli @friedman94 Son düzenleyen:

@friedman94 kurumdaki personeller açısından

• genclerbirlikli
                                          genclerbirlikli @Nahl Son düzenleyen:

@aroma işte aynı promosyonla girdiğiniz kişinin kariyer basamaklarını uçarak atlaması, bi kaç sene sonra daire başkanı olup amiriniz olması çalışma koşullarını nasıl etkiler yorum sizin(verdiğim örnek farazidir, bu yönde bi şey duymadım ama olabilirlik açısından konuştum)

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • N
                                            Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli bu durumu kastettiğinizi bilmiyordum ancak buna benzer durumu baska bi kurum açısından duydum .Nereye varsak sorun işsizlik ayrı sorun .

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti