KGK mi BDDK mi ? (Avantajlar,Dezavantajlar)
-
Arkadaşlar Merhabalar. Bu iki BİO'nun avantajları ya da dezavantajları nedir? Hangisini tavsiye edersiniz ? Prestij, konum, gelecek gibi kriterler açısından hangisini seçmeli ?
-
öncelikle BDDK her alanda KGK'dan daha iyidir. Sadece istanbulda kira fiyatlarının ankaradan fazla olması BDDK'nın popülerliğini düşürüyor. ankara yerine istanbulda yaşarım derseniz gözü kapalı BDDK'yı seçin. BDDK İstanbul'da olması hariç KGK'dan her alanda daha iyidir ve daha iyi bir kariyer sunar, daha prestijlidir, özele geçme yolu açıktır. ankarada yaşama sevdanız varsa direkt ankarayı seçin hiç uğraşmayın. yoksa sırf kiralar yüksek diye istanbula gitmeyip ankarada kalıp KGK'dan memnun kalmazsanız ankara da sizin için sıradan bir şehirse pişman olursunuz.
-
@islimbot Hocam görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle dikkate alacağım sağ olun.
Konumdan ziyade gelecek ve kariyer açısından düşünüyorum hocam. -
BDDK çok daha köklü bir kurum. KGK elbette özel sektör noktasında bir avantaj sağlar ama aynı avantajı BDDK da sağlar. Ben sadece ikisi özelinde BDDK özellikle murakıplık mesleği derim. Uzmanlık için ise çok az burun farkı ile yine BDDK diyebilirim. Tek sıkıntı İstanbul'da olması, maaş açısından bir problem yaratıyor. Eşinizde o ayarda bir işte çalışıyor olmalı.
-
Maaşlar veözlük aynı.Bddk istanbul hariç dezavantajı yok, kdk da hala oturmayan ve devam eden sorunlar var.
-
@Antimülakat görüşleriniz için teşekkür ederim hocam sağ olun Ayrıntılı bir şekilde anlattığınız için.
@kartel06 sağ olun hocam siz de. Teşekkürler görüşleriniz için -
@kartel06 Ankaralılar için istanbul dezavantajdır ama orada yaşayan veya ailesi istanbulda olanlar için avantajdır. Genelde Ankaralı bakış açısından baktığımız için istanbulu öcü gibi gösteriyoruz
-
@islimbot maddi açıdan bakmıştım ben
-
Şunu da ekstra belirteyim İstanbul'a a kadro olarak atananlar dahi maddi sıkıntılar yaşadıklarını belirtiyor. 6 bin TL dahi İstanbul için çok sıradan rakamlar. Lütfen İstanbul için çabalamadan önce bizzat kurumlara gidip orada bulunan kişilerden bir bilgi alın.
Söyleyeceklerine kulak verin. -
Arkadaşlar peki Dguy mu Kgk mı?
-
@Aylakdeğişken tartışmasız KGK
-
@Antimülakat 666 Khk'da revizyon ya da khk'nın kalkması elzem hocam
-
@maliyeciuzman teşekkürler
-
Başlığı hortlatmiş olacağım ama başlığı görünce danışmak istedim. Kosgeb mi kgk mı ?
-
@aroma ben kgk derdim. Kosgebde yapılan kayirmaciliklari duyuyorum çok sinir bozucu şeyler oluyormuş.
-
@genclerbirlikli hocam kurumda yükselme açısından mı yoksa kurumdan alınan destek ve hibe açısından mı?
-
@genclerbirlikli kayirmalar ülkenin düzeninde yer edilmiş malesef.Mesleki koşullar çalışma şartları açısından karşılaştırmak istedim.
-
@friedman94 kurumdaki personeller açısından
-
@aroma işte aynı promosyonla girdiğiniz kişinin kariyer basamaklarını uçarak atlaması, bi kaç sene sonra daire başkanı olup amiriniz olması çalışma koşullarını nasıl etkiler yorum sizin(verdiğim örnek farazidir, bu yönde bi şey duymadım ama olabilirlik açısından konuştum)
-
@genclerbirlikli bu durumu kastettiğinizi bilmiyordum ancak buna benzer durumu baska bi kurum açısından duydum .Nereye varsak sorun işsizlik ayrı sorun .