Arkadaşlar emin olun sınava girenlerin yüzde doksanı sınava girdi ve çıktı gerisini düşünmedi. Sosyal medyadakiler ve forumdakiler sınava girenlerin yüzde biri bile değil burda konuşulan gibi yüksek puana düşük sıralama gelecek falan bunlar hikaye gruplara yazanların neredeyse tamamı en az 2 senedir hazırlanıyor. E onlarda bi zahmet 115 üstü yapsın. Yine söylüyorum 105 net üstü her türlü max 2500 içinde. 50 üstü ilanlarda her türlü sınava girmeye hak kazanır kurum sınavlarına odaklanın kpss yi kenara bırakın. 105 net üstü kurum sınavlarına çalışsın kpss ye tekrar girecekse bile seneye keyfi olarak girsin.
keynesculuk
@keynesculuk
keynesculuk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Arkadaşlar bu netler her sene oluyor bu sene 105 net üstü olanın max sıralaması 2500, tüm kurum sınavlarına da girmeye hak kazanır diye düşünüyorum burda 110 net üstü yazan 50 kişi, Türkiye'de toplam hadi olsun 1000 kişi. Yani 105 üstü her türlü iş götürür.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
kaymakamlığa ilk girişimde sadece 20 gün çalıştım sınav zordu ama o kadar çok kişi girdiki bu sapmayı aşağı düşürür gibi
-
RE: KPSS A GRUBU 30 ÜSTÜ BEKLEYENLER
Arkadaşlar geçen sene 116 nete kaç puan gelmişti ortalama?
-
@Hayırlısıı 2018 kpss nin en kolay sınavıydı giren kişi sayısı olarak baz alınabilir ancak net ve puanda 2018 i baz alamayız
keynesculuk tarafından gönderilen son iletiler
-
@Hayırlısıı 2018 kpss nin en kolay sınavıydı giren kişi sayısı olarak baz alınabilir ancak net ve puanda 2018 i baz alamayız
-
NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
Evet alan netleri az buçuk herkesin ortaya çıktı görelim bakalım şampiyonlar ligini.
-
Arkadaşlar geçen sene 116 nete kaç puan gelmişti ortalama?
-
@circassian soykırımla ilgili soruyu; soykırımı kabul etmemek yaptım. Kadın hakları; kopenhag
-
@rootofallevil tasarrufla ilgili bi şık vardı onu yaptım
-
@idealistbiri aynen alan direk bilgiydi çalışan yapardı ama gkgy özellikle Türkçe çok zordu ben Türkçede 7 den sonra koptum
-
Tecrübeli arkadaşlardan kaba taslak bi tahmin alalım gkgy alan kaç netle kapatır
-
@mfa6306 çocuk nüfus genç olmadan direk yaşlı nüfusa mı alınıyor
-
@enea bende onu yaptım ilk diyordu çünkü. 80le 23 arasında gittim geldim