@pirinçkimirinçki Aynen, kuracak bağlantılarım var fakat bağlantılarım, nasıl bağlantı kurulacağını bilmiyorlarmış(!)
Yanlış anlama için sorumu genişletiyorum.
Bağlantıyı kuranlar nasıl kuruyor?
Bu mülakatı yapanlar hep aynı kişiler mi?
Eğer aynı kişiler ise bu görevi kötüye kullanmıyorlar mı?
Ne dönüyor kısacası bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
@Aslan-Reyiz , @mülkiamir
sryaslan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ronin Öncelikle sınava girmiyorum iyi dileklerin için teşekkürler. Araştırma yapacak fırsatım yoktu buraya yazdım. Şimdi araştırdım personel müdürü falan giriyormuş mülakata. Bu yazdıklarımın bu şekilde anlaşılmasına da üzüldüm. Yukarıda ironi yaptım fakat anlaşılmadı sanırım. Meşgul ettiysem kusura bakmayın.
sryaslan tarafından gönderilen son iletiler
-
@vamos Ben sadece merak ettiğim için sordum, linç edileceğimi bilseydim sormadan önce araştırırdım. Bu konuyu sınav öncesi açmam benim hatam, herkes sınavına çalışsın. Gerisini sonra düşünürsünüz. Sırf bu soru için kaydoldum bilginize. Kolay gelsin.
-
@ronin Öncelikle sınava girmiyorum iyi dileklerin için teşekkürler. Araştırma yapacak fırsatım yoktu buraya yazdım. Şimdi araştırdım personel müdürü falan giriyormuş mülakata. Bu yazdıklarımın bu şekilde anlaşılmasına da üzüldüm. Yukarıda ironi yaptım fakat anlaşılmadı sanırım. Meşgul ettiysem kusura bakmayın.
-
@pirinçkimirinçki Aynen, kuracak bağlantılarım var fakat bağlantılarım, nasıl bağlantı kurulacağını bilmiyorlarmış(!)
Yanlış anlama için sorumu genişletiyorum.
Bağlantıyı kuranlar nasıl kuruyor?
Bu mülakatı yapanlar hep aynı kişiler mi?
Eğer aynı kişiler ise bu görevi kötüye kullanmıyorlar mı?
Ne dönüyor kısacası bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
@Aslan-Reyiz , @mülkiamir -
Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim bikaç soru var.
Mülakat komisyonları kimlerden oluşuyor?
Bunların isimleri her sene değişiyor mu?