Süregelen bir sessizlik. İyice karamsar olmaya başladım ben. Mülakat için uzun süren belki de daha önce gib de yaşanmamış bekleme süreci, mülakat sürecinde personelden sorumlu Başkan yardımcısı ve yardımcılarının (komisyon başkanı da dahil sanırım) görevden alınması gibi olaylar pek hayra alamet gelmedi bana. Bir şeyler ters gidiyor. Forumda, Twitter’da güvenilir bilgi aldığımız kişiler de bir süredir sessiz. Kimisi cevap dahi yazmıyor, yazamıyor. Ya içlerinden biri çıkıp “Bugün, yarın, az sonra vb. açıklanıyor” deyip bizleri şu mübarek günlerde heyecanlandıracak, ya uzunca bir süre yine açıklanması için sabırla bekleyeceğiz ya da son duyduğum kesin olacağı teyit edilmemekle birlikle sınavın iptal edileceği (zor bir ihtimal belki de) Bekleyip göreceğiz artık.
inspector06
@inspector06
inspector06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki linkte kurum yöneticilerinin mail adresleri ve telefon numaraları mevcut. Karşımızdaki kişinin belki de ileride yöneticimiz olabileceğini düşünerek şimdiden yıldırmadan kızdırmadan uygun bir dille bir de kendilerine soralım süreç ne durumda. Olur da belki biri veya birkaçı olumlu ya da olumsuz dönüş yapar.
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Gelir uzmanlığı yeterlilik sonuçları açıklandı. Sıra bizim mülakat tarihlerine geliyor sanırım
inspector06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
Tüik'i kazanan arkadaşlar işe başlamışlar. Kazanıp da sgk mülakat listesinde de olanlar feragat dilekçesi verdiler mi acaba sgk ya?
-
@lost29 aynen birleşip bir şekilde seslerini duyurmuşlardı ilgili yerlere. Biz ne burada ne başka bir platformda süreci birlikte takip edemiyoruz. Değil ilgili makamlara birbirimize dahi sesimizi duyuramıyoruz. Sınav süreci başladığından itibaren burada yazan sayılı kişiler haricinde herkes mi ilgisiz olur anlamış değilim (?)
-
@bernoulli
Maalesef ki bakanlığın ve kurumun yıllar boyunca açtığı sınavların sonuçlarını oldukça geç açıkladığı/hatta açıklamadığı gerçeği var ve pek çok kişi deneyimledi çevremde, aylarca sonuçlar açıklansın diye beklediler. Bence bu sınava girildiği bir süreliğine daha unutmalı. Ben artık vazgeçtim her gün kurum internet sitesini kontrol etmekten, belli aralıklarla kurumu aramaktan. -
Arkadaşlar istatistikten tüik, sanayi ya da hazine ve maliye uzmanlığını kazanıp da sgk dan feragat edecek var mı ?
-
RE: TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
Arkadaşlar istatistikten sanayi ya da hazine ve maliye uzmanlığını kazanıp da tüikten feragat edecek var mı ?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Bu başlık çok sessiz
Kurumu arayıp mülakatların ne zaman açıklanacağına ilişkin bilgi alabilen var mı ? -
Yazılı sınav sonuçları açıklandı arkadaşlar. Mülakatlar 26 Ağustos’ta
-
@hks999 ne zaman aradınız acaba ? Optik formlar okunup (yarım saat sürmez belki) kimlerin mülakata kalacağı ve mülakat tarihleri açıklanacak. Ne tür bir değerlendirme yapılabiliyor olabilir ki 🧐