Arkadaşlar 5. arayışımda açtı bakanlıktaki görevliler ve @yorgunasker hocama söylediklerinin aynısını söylediler. Yeni gelecek alımda yds istenecek mi diye sordum o konuda daha kesin bir çalışma yok dediler.
hks999 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@yorgunasker çok teşekkür ederim. Öğle arasından sonra arayayım bilgi alabilirsem yazarım buraya inşallah.
-
RE: 2019 KPSS İstatistik Testinde Ne Yaptınız?
@plansız hosbulduk vallahi istatistik cozenleri burda görmek beni de mutlu etti.
-
RE: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
Safkanlarin daha avantajlı olduğu söyleniyor, melez olmam sorun yaratır mi ? Sonuçta hermonie granger muggle doğumlu,bu söylentiler doğru olsaydı, kendisi muggle eşyalarının doğru kullanılması departmanına bile alınmazdı. Kadin sihir bakanı!
-
RE: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
Buralar yine sessizlesti, bizim zümrüdüanka yoldaşlığı bilincine tekrar erismemiz lazım. Ilansizliklara karsi savas acalim bu defa .
Adeta ruh emicilerin istila ettiği bir ortamdayız da neşe, umut ,mutluluk bizi terketmiş gibi. Bu beni üzer.
Neyse herkese benden expecto patronum, kaybettiğimiz umitlere ulaşmamiz için yol gostericimiz olsun!
-
@Legendary1 bildirimi görünce küçük çaplı bir stres yaşadım, açıklandı sandim. 2 Temmuz'da bitti mülakatlar. Bugün 3. Haftası , yanlis bilmiyorsam son alımı 28 gün de açıklamışlar.
-
@yorgunasker aynı hesabı bende yaptım hocam ama daha erken açıklanmasını da ümit etmiyor değilim. Kurumu arıyorum fakat açan yok şimdilik. Kendi kendime de utanıyorum sürekli aradığım için, eğer arayıp haber alabilen olursa ve burada bizi de bilgilendirirse dua alır.
-
RE: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
@dogacan bana davet 7 haziran da geldi
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Tamamdir cok tesekkur ederim @paretowilfredo
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo cok tesekkur ederim geri donusunuz icin. mulakat listesi aciklandiginda ilk buraya yazacagim. Hepimizin hakkinda en iyi ve hayirlisi ne ise o olsun. Allah a emanet olun.
hks999 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: kpss alan sınavı erken çıkma
@Tolgahan-Ayyıldız hocam istatistiği cevaplasanız bile puanınıza etki etmez. 2 puan türü var istatistiğin dahil olduğu onlarda da sizin bölümünüz etki etmiyor.
-
@bburce 14 temmuz'da bir kere cevap alabildim aramalarımın sonucunda, verilen cevap bilgilerinin olmadığı yönündeydi
-
@bburce 415 20 54 numara bu hocam, ben çok aradım açan olmadi . Siz de deneyin şansınızı
-
@nocturne teşekkürler cevabınız için, kurul bi görüş bildirseydi biz de beklemekten helak olmasaydık
-
@nocturne hocam aramışken ve cevap da almışken sınav akıbetini sordunuz mu ? Ben arıyorum fakat açan yok telefonu
-
@sonilanbukucu Gelecek alımdan mı bahsediyorsunuz ?
-
RE: SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
@WhenToRise Sağolun sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Malesef meslek tanıtımlarında yazanlardan başka bir bilgim yok ne iş yapıldığına dair.
-
@WhenToRise Uzman yardımcılığı kadrosu için ilk defa yazılı sınav yapılıyor diye biliyorum. istatistik alan sorularını bir akademisyenin hazırladığı bence kesindi. çok güzel sorulardı. ama kpss den kolaydı. genel yetenek ve genel kültür bence tek yılların kpss si gibiydi seviye olarak. mevzuat kısmını da sgk nın internet sitesine bakan ve sgk kanunlarına göz gezdirenler yapabilirdi. önceden belirttiğim gibi beni genel yetenek kısmı cok zorladı. ama bu durum benden kaynaklı herseyi unutmuşum yapılamayacak sınav değildi.
-
@foreveralone Ben istatistik bölümünden girdim hocam, bölüm kısmında benim de sınavım iyi geçmişti ama genel kültür kısmında birkaç soru hariç diğer soruları emin olmayarak işaretledim. Neredeyse her şeyi unutmuşum. Bundan dolayı sınavı geçememem normal diye düşündüm. ayrıca 100 dk olacağı belirtilen sınavın , sınav komisyonu kararıyla 150 dk ya çıkarıldı denmesi hemde sınav günü, beni mağdur etti ve çok sinirlendim. kalamadım sınav sonuna kadar çünkü uçağım vardı ve pazartesi iş başı yapmam gerekiyordu. belki 150 dk yapsaydım sınavı sonuç farklı olabilirdi. Sgk'nın bu ilanı geldiğine sevinmiştim çünkü ailem ankara da ve ankaralıyım. olmadı kısmet değilmiş diyorum artık
-
@yorgunasker aynı hesabı bende yaptım hocam ama daha erken açıklanmasını da ümit etmiyor değilim. Kurumu arıyorum fakat açan yok şimdilik. Kendi kendime de utanıyorum sürekli aradığım için, eğer arayıp haber alabilen olursa ve burada bizi de bilgilendirirse dua alır.