TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. WhenToRise
    W
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

WhenToRise

@WhenToRise

2
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

WhenToRise Takip etme Takip Et

WhenToRise tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı

Son 6 yılda 2000 i aşkın denetmen yardımcısı alındı. Görünen o ki kurum plansızlığının bedelini gelecek jenerasyonlara ödetecek maalesef. İnsanlar 70'erli puanlarla 5 er dakikalık mülakatlarla denetmenlikte olsa A grubu kadroya alındı. İşin en başından hakkı kpss + yazılı + mülakat idi. Ancak geçmişte böyle yapıp şimdi son dakika yazılı koyuyorum demek, bu insanlara yapılacak haksızlıktır.

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      WhenToRise

WhenToRise tarafından gönderilen son iletiler

• RE: SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)

Kuruma arayıp ulaşabilen var mı ? Evraklar ne zaman istenir , süreç hakkında yeni bilgi alabilen var mı ?

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      WhenToRise
    • RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı

Son 6 yılda 2000 i aşkın denetmen yardımcısı alındı. Görünen o ki kurum plansızlığının bedelini gelecek jenerasyonlara ödetecek maalesef. İnsanlar 70'erli puanlarla 5 er dakikalık mülakatlarla denetmenlikte olsa A grubu kadroya alındı. İşin en başından hakkı kpss + yazılı + mülakat idi. Ancak geçmişte böyle yapıp şimdi son dakika yazılı koyuyorum demek, bu insanlara yapılacak haksızlıktır.

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      WhenToRise

Sınav sonuç ilanı daha şeffaf olmalıydı diye düşünüyorum. Arkadaşın da dediği gibi kaç kişi hangi bölümden kazandı ? Kaç yedek var ? Bunları görmek insanların hakkıydı. Bu arada hakkaten ben de merak ediyorum yedek var mı ?

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      WhenToRise

Merhaba dostlar, epey zaman oldu. Kurumu aradığımızda orada da bir hareket yok gibi gözüküyor. Ramazan sürecinde ben bir gelişme olacağını düşünmüyorum, mevcut beklentim Haziran ayı içerisinde açıklanması. Dile kolay 1 sene...

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      WhenToRise

Öngörü yeniliyorum ve 2021 Mart diyorum 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      WhenToRise
    • RE: TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR

Matematik bölümünün bir daha 13 kişilik a grubu ilanı görmesi çok zor. Bence iyi değerlendirin matematikçi arkadaşlar , büyük şans

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      WhenToRise

@hks999 hakkınızda hayırlısı olsun. Meslek hakkında bilginiz var mı acaba ? Ne iş yaparlar ?

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      WhenToRise

Sınava Aktüeryadan giren arkadaşlar çok mu zordu sınav ? Gelecekte girmeyi düşünen arkadaşlara fikir vermesi için Bilgi paylaşımı yapabilir misiniz? Keza diğer bölümdeki arkadaşlardan da yazılıyı çok az kişi geçebilmiş. Sgk hep böyle zor mu yapıyor sınavları?

KPSS A içinde yayımlandı
      W
      WhenToRise