@antimülakat Şuraya sadece bu mesajı yazmak için üye oldum hocam. Öncelikle herkese bu yola baş koymuş herşeyini vererek devam eden arkadaşlara selam olsun. Yıllardır bu süreçlerin içindeyim sınavlar mülakatlar gördüm, ancak Tuğrul Koçer 'e gerçek adi da değil zaten adam gibi adam öğrencinin dostu sürekli yanında olan moral veren '' karşılıksız ''üstelik kitap alın şunu yapın vs demeden sadece manevi olarak yanında olan adamı bile bu kaçıncı kez olacak çileden çıkardınız şahsınıza bişey demiyorum. Ancak adam zaten bu işlerin içinde şahsen yazdığı moral mesajları ile iletişimi ile defalarca ayağa kalktım! Ne diyeyim ki arkadaşlar bu kafadaki bizlere herşey müstehak,istemeyen inanmayan yazdığını görmezden gelip yoluna bakabilir eleştirmek basit yıkıcı olmak basit biraz yapıcı olmayı tercih ederseniz herşey o zaman hallolur. Neyse herkes tez zamanda emeğinin karşılığını alacaktır, ha bugün açıklanmış ha yarın ha haftaya dersinizi çalışın açıklanınca açar bakarsınız. Allaha emanet olunuz. Saygılar.
tayoz1907 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
tayoz1907 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@kpss-a-bağımlısı açıkçası şaşırdım, İstanbul guy arkadaş var. aynen yemekhane 5-6 tl bişey tertemiz yemek vs diyordu. Servisi de ana yol üzerinden alip bırakıyordu ücretsiz. Ankara'da olmamasına şaşırdım hayirlisi olsun.
-
@ekeblad biraz daha açabilir misiniz hocam? Servis ve Yemekhane imkanı yokmu? İstanbul guy da hepsi mevcut ama dguy da yokmu. Vardır diye tahmin ediyorum. Lojman olmasada olur ev vs tutup bi türlü halledilir.
-
Kazanan arkadaslara tebrikler. Bundan sonraki süreç için kazananlar olarak başlık açılacak mı? WhatsApp grubu vs girmemiştim orada olanlar, Açılmayacak ise izlenecek yol, evrak isteme vb duyurularını duyuru yapıldığında buradan da yapabilirsek kazananlar olarak takip edebilir herkes. Kazanamayan arkadaslara ne söylesek belki gönüllerini ferahlatmak için yeterli olmayacak daha evvel aynı duyguları defalarca yaşamış biri olarak,hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@antimülakat Şuraya sadece bu mesajı yazmak için üye oldum hocam. Öncelikle herkese bu yola baş koymuş herşeyini vererek devam eden arkadaşlara selam olsun. Yıllardır bu süreçlerin içindeyim sınavlar mülakatlar gördüm, ancak Tuğrul Koçer 'e gerçek adi da değil zaten adam gibi adam öğrencinin dostu sürekli yanında olan moral veren '' karşılıksız ''üstelik kitap alın şunu yapın vs demeden sadece manevi olarak yanında olan adamı bile bu kaçıncı kez olacak çileden çıkardınız şahsınıza bişey demiyorum. Ancak adam zaten bu işlerin içinde şahsen yazdığı moral mesajları ile iletişimi ile defalarca ayağa kalktım! Ne diyeyim ki arkadaşlar bu kafadaki bizlere herşey müstehak,istemeyen inanmayan yazdığını görmezden gelip yoluna bakabilir eleştirmek basit yıkıcı olmak basit biraz yapıcı olmayı tercih ederseniz herşey o zaman hallolur. Neyse herkes tez zamanda emeğinin karşılığını alacaktır, ha bugün açıklanmış ha yarın ha haftaya dersinizi çalışın açıklanınca açar bakarsınız. Allaha emanet olunuz. Saygılar.