@de_lorean teşekkürler hocam benim de umudum var bu seneki 1000 kişilik alımda 20.000 lere kadar düşmüş sıralama yine 1000-1500 kişilik bir alım olursa sıralamaya girebileceğimi düşünüyorum ben de inşallah.
L

lutherking tarafından gönderilen en iyi iletiler
- 
    RE: 2018 Kpss SonuçlarıKPSS A içinde yayımlandı
lutherking tarafından gönderilen son iletiler
- 
    RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)KPSS A içinde yayımlandı@ruru Tamam hocam,teşekkür ederim. 
- 
    RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)KPSS A içinde yayımlandı@ruru hocam diplomanın aslının olmamasını dert etmediler demişsiniz.e devlet mezun belgesini kabul ediyolar mı? 
- 
    RE: 2018 Kpss SonuçlarıKPSS A içinde yayımlandı@de_lorean teşekkürler hocam benim de umudum var bu seneki 1000 kişilik alımda 20.000 lere kadar düşmüş sıralama yine 1000-1500 kişilik bir alım olursa sıralamaya girebileceğimi düşünüyorum ben de inşallah. 
- 
    RE: 2018 Kpss SonuçlarıKPSS A içinde yayımlandıArkadaşlar merhaba sonuçlar herkese hayırlı olsun p48 puan 76 küsür sıralama 8200 guy için tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.