Adam bulun sağlam yerden adam bulun yaş 33 3 defa elendim 2012 2015 2017 soruları bildiğimde bilmediğimde oldu gene elendim.
Haa şu da var bir yüzde 20 lik kesim var çat çat hepsini biliyor şansı yükseliyor zira hepsini bilip elenen bende varım 2015 mülakatım buna örnektir.
Onun kısmet sayının az olması dezavantaj
Ama kaderde ne varsa o yaşanıyor.
Geçen sene sınavdan bir gün sonra annemin hastalığı ile dünyam değişiyor mülakatı geçememekle umutlsrım yıkılıyor 5.defa işle beraber gayret gayret tek başına derken tekrar hazırlanalım diorsun anneni kaybediyorsun çalıştığın kurum tayini çıkartmıyor annen öldükten sonra çıkan tayini nabayım yaş 33 son 2 sene. Güç toplamaya çalışıyorsun bu aşk burada bitmesin vmy sgk duy guy yapalım diorsun bakalım hayat ne getirecek.
Onun için hayat devam ediyor rahat olun girin çıkın
De_lorean
@De_lorean
De_lorean tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@ynsmr, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar ben de dguy ve guyu kazandım ama bu kadar zorlamak ve saplanmak inanın çok yersiz. Sonuçta çoğunuz guydan da dguydan da eleneceksiniz. Bir dolu sınav açılıyor, hakimlik, bddk, ilgöç bunlara da girin işte. Bunu bu kadar niye büyütüyorsunuz anlamıyorum. Sanki herkes guyu kazanacakmış gibi garantisi varmış gibi ilginç.
Yazmayacaktım da bir dolu sınav diyor şaka mısınız siz hadi kendi adıma kötü kurumda da olsam memurum işsiz sınav bekleyen arkadaşlar için bu cümle pes nasıl bir kafa yapınız var anlamak mümkün değil.
Doğru mhuy 500 açtı
Vmy 500 açtı
İl göç500 açtı
Muhasebe üzüm 250 açtı
SGK 500 500 1000 açtı
Buradaki arkadaşlarda hedefleri guy başka birler değil allahım ne günlere kaldık. -
Mülakata girenlere başarılar 3 defa elenmiş biri olarak yanlış il mağduru olduğum bu sınav özelinde referansı olmayan kişilerin kazanması dileğiyle.
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Beni tanıyan tanır boş yorum yapmam ben inandığım şeyi paylaştım.... Ve doğru olduğuna inanıyorum
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Hemen başlayacağını düşünenlere ithafen
Siz yenisiniz galiba -
@zenginmemur benim şikayetim herşeyin seçim odaklı oy odaklı olması kızgınlığım bunadır
-
@RootofAllEvil bir işsizlik en kötü işten daha iyidir
2 daha zor kurumda çalışmamışlar şartları vb bilmiyorlar
3 maliyeden daha leş 6 7 ye kadar çalışıp yükselmesi falan olmayan sürekli geçici göreve gönderilen bir kurum
4 yaptığı işte açık verme gibi cebinden para gitmesi gibi bir kurum görmemişler
5 cumartesi günü bile mesai yapıp totalde 30 tl alan insanlar varken
Tok açın halinden anlamazNot:çalışıyorum guy kadar maaşım var ama insanın kendi mezun olduğu bölüme yakın bir işte çalışması en güzel mutluluk olabileceğini düşünüyorum yaşam sevgisi belkide budur
7 yıldır iş hayatındayım hiçbir zaman sabah kalkarken mutlu uyanmadım
Mutsuz olacaksam kendi mezun olduğum bölüme yakın ya da birebir olan kurumda mutsuz olup sen seçtin adamım zırlanmaya gerek Yok demeyi isterimBu da benden geceye bir nottur .
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Sistem sayı bilgim yok ama ilanın geleceği yönünde ama ben arkadaşlığıma kefil oldum içerde söyleyeceğiniz herşeye eywallah pareto beni tanır puanım kritik ne olur bilinmez ben güvendm paylaştım bu kadar
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
84 ezber sorularıyla geldi geçen sınavda yüzde 20 den fazla değildi aynı sorular bu sene İstanbul özellikle keskin düşüş yapacak inşallah güzel olur
De_lorean tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@872 ben 3 defa elendim ben istisnayım gerçi benim yaşadıklarım istisna da neyse
-
@müşrif onlar mal onlar kuruma girdiğinde senin benim dertlerini düşünmüyor bile 75 ile vmy olan 71 ile guy bir olup kazanan tipleri görünce hayattan soğudum kazananamk değilde emek verip zayi olması kaç yıldır adama dokunuyor
-
Yaş 34 son 1.5 sene son bir defa daha açın girelim ve mülakatta 3 defa neden elediniz diye sorayım bekliyorum
-
Mülakata girenlere başarılar 3 defa elenmiş biri olarak yanlış il mağduru olduğum bu sınav özelinde referansı olmayan kişilerin kazanması dileğiyle.
-
@ynsmr, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar ben de dguy ve guyu kazandım ama bu kadar zorlamak ve saplanmak inanın çok yersiz. Sonuçta çoğunuz guydan da dguydan da eleneceksiniz. Bir dolu sınav açılıyor, hakimlik, bddk, ilgöç bunlara da girin işte. Bunu bu kadar niye büyütüyorsunuz anlamıyorum. Sanki herkes guyu kazanacakmış gibi garantisi varmış gibi ilginç.
Yazmayacaktım da bir dolu sınav diyor şaka mısınız siz hadi kendi adıma kötü kurumda da olsam memurum işsiz sınav bekleyen arkadaşlar için bu cümle pes nasıl bir kafa yapınız var anlamak mümkün değil.
Doğru mhuy 500 açtı
Vmy 500 açtı
İl göç500 açtı
Muhasebe üzüm 250 açtı
SGK 500 500 1000 açtı
Buradaki arkadaşlarda hedefleri guy başka birler değil allahım ne günlere kaldık. -
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Ben zaten memurum ihs li neden olayım aklımı peynir ekmekle neden yiyim ben satılsada başka kuruma gitsek Diye bakıp a grubunu zorluyorum
-
@jackov maaş sklası memurlar da belli uzman yard bilmiyorum
Bildiğim leş kurumdur el altından alınan personeller 2014 de yapılan şeflik sınavını bile hale çözemiyorlar.399 memurların durumu muamma ihs ile 399 ile maaş farkı var
İhs de performans var
İhs veznedar > 399 veznedar(maaş)
İHs memur<399 memur
İhs şef>399 şef
399 müdür olamaz
Şef olabilir
Kurum torpil tanıdıkla yürüyor
Kurum sıkıntılı
Şubeler kapanıyor bazı merkezler şube şefliği yapılıp merkezlere bağlanıyor.
Müdürler boş iş bilmez müşteri avam iş yükü çok
Kariyer planlaması dar -
@beyhude burada biri bana sövmüştü sonra gıyabımda özür dilemişti 5 6 yıldır buradayım ilginç bir kurum burası
-
@generalgeneral ben genel yorum yaptım
Uzman yard bu kurumda ne yapacağını bilmem öle bir ünvan ve Ptt inanılmaz düşündürücü