CNN'de konuşan Sayın bakana sesimizi duyurmayı başardım. En geç pazartesi salı açıklamış oluruz dedi :)))) benim imzamı bekliyorsa en geç pazartesi salı günü açıklamış oluruz dedi:)))
Aristo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Arkadaşlar hepimiz çok mücadele ettik,emek verdik Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun. Çok yıprandım bırakıp köye dönme planları yaparken nasip oldu çok şükür kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Listede olmayan arkadaşlar da inşallah emeklerinin karşılığını hakkıyla görürler çok daha iyi yerlerde olurlar. Hayırlı akşamlar
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
1.İşsizlik fonu nedir ?
2. İşsizlik oranı?
3. Zilyetlik nedir nasıl korunur?
4. Muhasebenin fonksiyonları?
5. Harcamalar üZerinden alınan vergiler
6.Sgk ne zaman kuruldu? Hangi kurumlar lağvedildi kurulurken ? Kimlere hizmet veriyorlardı ssk Bağkur emekli sandığı ?Bölüm siyaset kamu
2. Komisyon -
Kazanan arkadaşlar bir WhatsApp grubu kursak bundan sonraki süreçte irtibatımız daha hızlı olur bence. Bizim arkadaşlar öyle yapmıştı
-
@Antimülakat teşekkür ederim kardeşim bakalım yeni bir hafta geliyor. İnşallah pazartesi açıklanır
-
@paretowilfredo @Antimülakat üstatlar 110 günü bitirdik. Haber yapma vakti gelmedi mi ?
-
KPSS A grubu neden 1 yıl geçerli!!!
Arkadaşlar KPSS A grubu puanlarının tekrar 2 yıla çıkarıldığını biliyoruz. Neden bimere falan itiraz etmiyoruz. Mağdur olan 2016 KPSS a grubu öğrencileri hala geç değil sesimizi duyuralım mağduriyetimizi gidersinler.
-
Demekki açıklanabiliyormuş
-
Bugün 21:30'da herkes Twitter gelsin lütfen. Sınava sadece 20 kişi girmiş davranmayı bırakın
-
Haftanın ortasına geldik yok mu bir duyum falan dostlar ? Merak içindeyiz
Aristo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
Arkadaşlar siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü çıkmıyor ne yapacağız ?
-
RE: 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
@Antimülakat A Kadro mesleklerde iki kere yapılıyor ya hocam ondan sordum
-
@Antimülakat hocam ikinci bir güvenlik soruşturması beklenecek mi ? Yoksa Ağustos başı gibi beklenen kura çekiminden sonra hemen işe başlanılacak mı ?
-
Arkadaşlar 18 kişilik bir WhatsApp grubumuz var. Aramızda olmayan arkadaşlar bana mesaj atabilirler
-
@zaknafein bugün mü dedi bakan ?
-
WhatsApp gurubunu kurduk dahil olmak isteyen arkadaşlar özelden numaralarını atabilir eklerim
-
@İNSAN geçen bir duyuru paylaşıldı forumda öyle yazıyordu bizim için değil miydi o ?
-
Arkadaşlar 14 Nisana kadar evrakları teslim etmemiz gerekiyor de mi ?
-
Kazanan arkadaşlar bir WhatsApp grubu kursak bundan sonraki süreçte irtibatımız daha hızlı olur bence. Bizim arkadaşlar öyle yapmıştı
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
Arkadaşlar hem savunma uzman yardımcılığı hem de AB uzman yardımcılığı mülakatına girmeye hak kazanmıştım ve evrakları teslim etmiştim. Dün SGK açıklandı ve kazandım şükür. Bugün kurumu aradım ve her iki sınavdan da vazgeçtiğimi belirttim dilekçe istediler onu şimdi yolladım. Hepinize başarılar diliyorum iki kişilik yer açıldı :))