En azindan 1 sene oncesinden bu kurum bu kadar alacak su kurum su kadar alacak deseler bölümler sayilar belli olsa da insanlar ona gore plan yapsa, sinava girse ya da önüne baksa.
mat06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Puan bolum tartışması o kadar saçma ki!!! Doğmamış çocuğa don biçmek gibi. Insanlar kurumun gecen sene çıkmış olduğu ilana göre hazırlandı. Hangi puan türleri istenmişse ona göre puan aldı. Şu saatten sonra ilan gelirse ve aynı unvan için koşullar değişirse mağdur olacak çok insan var. Kurumlar keşke kpss den 1 sene önce kaç kişi alacagini başvuru için istenen bölüm ve puanları yayınlasalar da insanlar o doğrultuda plan yapsa.
-
Aslinda imd sonuclari bugun aciklanacakmis. Bakanlikta isler yavas yavas yoluna giriyor diye dusunulebilinir mi ki bu
-
Istatistik iibf tartismasi gereksiz. Ben matematik mezunu olarak hazirlandim sinava. Gercekten istatistik icin piyasada kaynak yok. Kurs yok. Olan tek bir kaynakta da soru cozumleri yok. Ve hatalarla dolu. inanilmaz zorlandim ben hazirlanirken. Bu benim gibi matematik ya da istatistik mezunlari icin yapilan tek toplu alim. Ve sayi max 100. Bizlerde bu ilan icin emek verdik. Bu saatten sonra yapilacak degisiklik bizi de magdur eder.. Gereksiz bolum tartismasi sadece bu ilan icin emek veren insanlari eksiltir, enerjimizi ilanin gelmesi icin cabalamamiz gerekir. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
-
Uzun zamandir ilk defa umutluyum. Hayirlisi olsun herkes icin
-
bende inanılmaz demoralize oldum. istatistik- matematik alınmama ihtimali yıkıcı oldu bizim için. çünkü bizlere inanılmaz az kadro açılıyor ve 100 istatistik matematik alımı bizim için çok anlam ifade ediyordu. daha önce sadece iibf alımı olmus evet ama o sene kurum 2 alım yapmış. ilk alım iibf- istatistik matematik olarak yapılmış ve açılan 380 kadro 190 - 190 olarak paylaştırılmış. ikinci alım ise 400 iibf olarak yapılmış. zaten ikinci alımda istatistik grubu dahil edilseydi yine aynı adaylar mülakata çağrılacalaktı. yani olası bi alımda istatistik olacağını düşünüyorum ya da sadece umut ediyorum
-
Ben bugüne kadar yapılan etkinliklerde elimden gelen desteği verdim. Banane de diyebilirdim. Dguy ya da guy mülakatları zerre alakadar etmez beni oysa ki . Işsizlik zor gerçekten çok zor
-
Matematik mezunu olarak alandan sirf bu ilan icin hazirlandim. 500 ya da 400 kisilik bi ilanda istatistik matematik mezunlarina da yer verilir. O degil de her gun bu sayfayi yenilemekten cok sıkıldim. Herkes cok yiprandi. Ilan gelsin de nasil gelirse gelsin. En azindan birileri icin umut olsun.
mat06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İTKİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
İdari memur p24, uzman yardımcısı p3 .
İlginc -
Istatistik icin ayri bi sayfa daha iyi olmaz mi?? Gelecek seneler icin bilgi arayan arkadaslar icinde. Cunku istatistik grubu arada cok kayniyor.
-
Istatistik puani icin tahmini olan var mi ??
-
Eski ilan ayni sekilde gelir umarim.
-
50 istatistik muhabbeti yikti su an beni.
-
Neyse konu cok sacma bi yere gidiyor. Umarim bi onceki ilanin aynisi gelir de kimse magduriyet yasamaz. Herkese iyi gunler
-
@sandviçyiyenadam mesela guy aliminda muhendis kontenjani da ortak sekilde mi alinmali ?
-
Istatistik iibf tartismasi gereksiz. Ben matematik mezunu olarak hazirlandim sinava. Gercekten istatistik icin piyasada kaynak yok. Kurs yok. Olan tek bir kaynakta da soru cozumleri yok. Ve hatalarla dolu. inanilmaz zorlandim ben hazirlanirken. Bu benim gibi matematik ya da istatistik mezunlari icin yapilan tek toplu alim. Ve sayi max 100. Bizlerde bu ilan icin emek verdik. Bu saatten sonra yapilacak degisiklik bizi de magdur eder.. Gereksiz bolum tartismasi sadece bu ilan icin emek veren insanlari eksiltir, enerjimizi ilanin gelmesi icin cabalamamiz gerekir. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
-
Sayilarda degisiklik falan denmis facebookta. Ben istatistik grubuyum ama aklima acaba 150 p23 150 p42 den olabilir mi bu degisiklik diye geldi
-
@gresham-t kesinlikle haklisiniz. Bende bi kac kere yazdim ama ilanin gelmesinden cok puan konusuluyor. Ilan gelse bol bol konusuruz. Kaca duse ne olur bol bol fikir belirtiriz. Ama ilan ortada yok ve biz surekli dereyi gormeden pacalari siviyoruz