Nerden bulaştım ben bu işe mezun olduğum sene 2018.
Askere gitsem bitmişti
Mali müşavirlik dosyası açtırdam 1 sene gitmişti
Kpss b ye çalışsaydım o sene en azından a ya 2019 da da çalışırdım belki b den atanmıştım.
Özel sektöre işe girdim çıktım ders çalışamıyorum diye en azından işim vardı.
Hayatımın en büyük pişmanlığı bunlar değil bu bölümü okumak oldu 1 2 3 sene kalsaydımda hukuk okusaydım .
Yada 60000 sıralamayla marmarayı yazacağıma bingölde öğretmenlik okusaydım. içimi dökecek bi forum kaldı dostlar imkanım olsa vallaha meclise gidip vekillere yapışacam ama yok.
Bataklık gibi girdim şu işe çırpındıkça batıyorum...
tikq tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Beyler bakan zeybekçi o zaman iktisat işletme mezunları boşyere kadro beklemesin demişti 2 yıl 4 yıl hepsi içinde gidin özelde çalışın felan. Zaten burda 500000 kişi arasında 2000 3000 kişi iş bekliyor. Biz tasarruf kalemi olduk birkere valla çalışalım edelim twit atalım ben her türlü destek oluyorum ama şaka gibi olay vallaha ben umutsuzum albayrak hiç umursamadı umursayacak gibide değil yeni biri gelse süreç en az 6 ay uzar. 2019 sınavınada adam gibi çalışamadık 2018 e boş yere girdik . bizim için bir kişi bir adım atsa belimizde taşıyacaz ama yok malesef hep olumsuzluk
-
Umarım ilan hemen gelir 2019 sınavına giren arkadaşlarda 2020 temmuz ayında yeaaa 2020 sınavı sonrası gelsin ne olacak hak eden ordada hak eder derler eminim bak derler
-
Bende gönderdim yarın hesaba ulaşır.
Benden bu kadar inceldiği yerden kopsun twitterda destek olan twit atan uğraşan burdaki bütün arkadaşlarım umarım ilan gelir ve kazanırız güzel bi anımız olur hadi eyvallah -
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bugün şu olay yüzünden zerre ders çalışmadım artık açıklansın erteledilerse ertelesinler
-
Sağlıkta mülakat kaldırıldı !
Abi vallahi bizim için utanç .
Allah aşkına bayram gelene kadar herkes günde 15 20 twit atsın ve siyasileri etiketlesin.
Şu sıra kime söylersek en azından mecliste sorunlarımızı dile getirirler .
Kendi kendimize bok atmaktan karalamaktan vazgeçelim yok matematik bilmiyor iibf liler diye şimdi twiterdan yazıyolar mahfi eğilmezde destek veriyor ya gördükçe çıldırıyorum hiç mi değer bilinmez. Şu meclisin yarısı iibf li lütfen beraber bu ilanı getirelim bu sorunu kimin dile getirebileceğini düşünüyorsanız etiketleyin -
Arkadaşlar berat albayraka milyon twet atsakta umrunda değil sanki. En azından meclisde sorunumuzu dile getirecek insanlara derdimizi anlatalım google da iibf hakkında konuşan vekillere şöyle bir baktım sizde araştırıp ekleme yapın hepsinin en son twitinin altına yığılalım belki bir twit dahi atsalar bizim yararımıza.
1- hüseyin örs iyi parti mv. Twiter adresi : https://twitter.com/huseyinorsktu
2-Melda Onur twiter adresi: https://twitter.com/meldaonur
3- İsmail faruk aksu mhp twitter :
https://twitter.com/ifarukaksu
4- cihangir islam twiter adresi:
https://twitter.com/cihangirislam
5- abdulkadir karaduman twitter:
https://twitter.com/akadirkaradumanBeyler bayanlar yazalım edelim ben biraz daha bakacam araştıracam destek olacak vekilleri eklerim sadece bir twit atın başka bir hesap açıp iki hesaptanda yazarım bende
-
Abi biz ne için uğraşıyoruz allah aşkına böyle şeymi olur türkçe matematik çözerek uzman olacak millet vallahi yoldım bıktım yav.
-
Milli emlak içinde kurum içi uzmanlık geliyormuş
2018 sınavına çalıştığım güne lanet olsun.
Ankarada olsam meclise gider bütün vekillere tek tek anlatırdım derdimizi -
RE: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Kadrosu
Adamlar 20 yıl maliye bakanlığında müfettişlik müdürlük yapacak ki “üstadlar “ dediğiniz bu insanlar heralde sonra dilleri yanacak 500 kişi alıyoruz bu adamlar liyakatsiz diye. sokaktan birini al 10 - 15 yıl maliye bakanlığında çalışsın kpss a da 1. Olandan daha iyi olur zaten. Tecrübe en önemlisi okuyup ezber yapmak değil şimdide 30 40 alsınlar yok forsmuş yok havasıymış cıvasıymış 1000 vmy ilanı bekliyoruz isim değişip maliye müfettişi oluyor 50 kişi şaka gibi bişey ne günah işledimde 2018 kpss ye girdim acaba guy unda adını değiştirip muy yapsınlar liyakat içinde 10 kişi alsınlar her sene.
tikq tarafından gönderilen son iletiler
-
@sinapsis sonuçlardan sonramı açıklıyorlar acaba
-
Sınav soruları açıklanıyor değilmi arkadaşlar p. Tesi açıklanırmı soru cevaplar
-
2 gündür gram ders çalışmadım nasıl bi kurum bura alt tarafı bi açıklama yapacak elli kere arayacam canıma tak etti daha ya
-
@düdüklütencere valla bende sınav ili arttırılır yapılır kurtuluruz diye düşünüyordum ama şurada yazılanları görünce ertelenmesini istemek bi haktır bu en doğal hakkı ama yok ertelensiciler demeye başladı yakında terörist ilan edilir inşallah ertelenir sınav
-
Bugün şu olay yüzünden zerre ders çalışmadım artık açıklansın erteledilerse ertelesinler
-
Arkadaşlar doğu anadolu iç anadolu ege marmara her bölgede bir sınav yeri yapılsa en azından bunun için bi etkinlik yapsak güzel olur gel git birdaha vmy git çok sıkıntı virüsü kapsak vmy giremiyecez
-
@extraordinary bahara ertelenirse belki çok sıkıntılı süreç bari il sayısı artsa
-
Hasta sayısı 6 bini aştı sizce ertelenirmi sınav ?
-
@strtmn başvurunu gönderdikden sonra başvurularımda aday no yazıyor