Ziraat bankasından hiç ses yok ama maşallah Türkiye’nin en sevilen Bankası seçiliyor nasıl oluyor bu anlamıyorum gençlere yol açmayan bir banka neden en sevilen seçilir ki? Çok sinir bozucu.
ozge92 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@beyaz02 ya herkesin canı sıkkın ziraat açıklamıyor onlar sınav açmıyor bıktık siz bilmişlerin uzun uzun yazılarında ha.yazıyı oku geç arkadaşım iki yazı yazdık die destan yazma buraya.bnde ne diyor bu diyorum okuyorum yazısını
-
RE: PTT personel alımı 2019
Hocam BNde bir PTT müdüründen seçimden sonra açılacak die duydum
-
Arkadaşlar emlak katılım bankasını iki hafta önce aramıştım bn Aralık’ta sınav açılacak demişlerdi ama açılmadı.yeni tekrar aradım ik yerinde yok şuan dediler.sizlerde ararsanız sınavı nezamn açacaklarını öğrenebiliriz?
-
@proust hocam güzel açıklamışsınız .herşey sizin anlattığınız gibi ama haberlerde devlet büyükleri herşey çok güzel yolunda çok iyi büyüyoruz gelişiyoruz derken Ziraat Bankası kalkıpta böyle bir soru sormaz bence
-
Pazartesi şu sonuçları açıklasınlar inşallah bizde başlığı değiştirelim mülakat yapalım
-
Olmamış.kazanan arkadaşlara başarılar.darısı kazanamayan bizlerin başına
-
Son başvuru tarihi 31.12.2019 ona ne diyorsunz
-
@onuktekin soran birini duymuştum diyanet tam net cvp vermemişti.yani eğer o işi yapmak zorundaysan para kazanmak için yapabilirsin demişti ama nekafar doğru ve mantıklı bilmiyorum ️
-
@colinclark55 evet hocam BNde ona rezillik diyorum zaten.yazık bizim emeklerimize yazık. Hiç Kpss ye Fln çalışmayalım biz ozamn güvenlik sertifikası alalım üç beş sene sonra bankacıyız
ozge92 tarafından gönderilen son iletiler
-
@oğuzkağan çok teşekkür ederim inşallah olur
-
@oğuzkağan peki ne sınavı olacak bi bilginiz var mı? Servis görevliliğimi yoksa uzman yardımcısı mı
-
@plausible gerçekten ya herşey askıda bekliyor. Acaba gelir mi ilan demekten sıkıldık
-
@andelib servis görevlisi almayı düşünmüyorlar mı acaba
-
@ücüncütekil uzmanlık sınavları evet zor oluyor çok ayrıntı alan istiyor.ama Kpss sınavına çok iyi hazırlanmışsanız çok rahat yapabileceğiniz bir sınav.alanın yanında gkgy iyi biliyor olmanız gerekir onların katsayısı daha fazla cnkü
-
@andelib anladım hocam teşekkür ederim
-
@ücüncütekil inşallah artık birileri alım yapsın yani
-
İş Bankası ve vakıfbank gişeye personel nasıl alıyor bilgisi olan var mı?
-
@andelib teşekkür ederiz yazınız için allah herkesin gönlüne göre versin. Yani ziraat yada halkbankası sınav açmaz mı diyorsunz