mulkiye_mektebi
@mulkiye_mektebi
mulkiye_mektebi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Açıklansada yine ders çalışmaya devam etsek...
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
"Tecrübe, yaşlanarak değil, yaşayarak kazanılır; ve zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır." Peyami Safa
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Bazı şiirleri bazı şarkılara söylersin,
Bazı acıları bazı acılara,
Yağmur yere düştüğünde belki incinir.
Uzaklara sakladıklarını yakınlara söylersin.Said Yavuz
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Bakanlık süreci çok uzatmayacak illerde personele inanılmaz iş yükü biniyor. Çoğu personelin Eylül'e kadar izinleri iptal edildi. Ben haftaya açıklanacağı kanaatindeyim zira İçişleri Bakanlığı işe alım süreçlerini pek uzatan bir kurum değil. Hatta gün olarak Pazartesi veya Salı gününü tahmin ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıcakla kalın.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@johnstuartmill reklamdan para kazanıyorlarsa eğer baya kazandılar benden yanlışlıkla 30 kere tıkladım galiba
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Muhtemelen hata var soruda eğer sınav heyecanıyla gözden kaçırdığımız birşey yoksa.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@littlefinger bende 1 dedim ama galiba iptal o sorular üzerinde çok durmadım süre gitmesin diye
-
RE: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
Mezun olmak ayrı dert mezun olduktan sonra iş aramak ayrı proletarya dan selamlar
mulkiye_mektebi tarafından gönderilen son iletiler
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Kazanamayan arkadaşlar ise inşallah daha iyi kurumları kazanırlar.
-
@littlefinger bende 1 dedim ama galiba iptal o sorular üzerinde çok durmadım süre gitmesin diye
-
@beirutde evet hatta bir soruda y yi hareket ettirip Z ile kaç kutu fark ile istasyona varır gibi bişey diyordu.
-
Muhtemelen hata var soruda eğer sınav heyecanıyla gözden kaçırdığımız birşey yoksa.
-
@oz-ece35 bundan önceki alımda genel baraj 60 dan 50ye düşürülmüştü.
-
A kitapçığında x,y,z araçları istasyona gidiyordu. Y aracının etrafı siyah blokla kaplıydı yanlış mıydı o soru acaba? Birde robotlu soruda sağa dön komutu aşağı doğru gittiği için aslında sola dön şeklinde olmalıydı sanki
-
Bakanlık süreci çok uzatmayacak illerde personele inanılmaz iş yükü biniyor. Çoğu personelin Eylül'e kadar izinleri iptal edildi. Ben haftaya açıklanacağı kanaatindeyim zira İçişleri Bakanlığı işe alım süreçlerini pek uzatan bir kurum değil. Hatta gün olarak Pazartesi veya Salı gününü tahmin ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıcakla kalın.
-
@djarumcherry bilemediğim 2 sorudan dolayı olabilir. Mülakat zordu evet ama yapılamayacak kadarda değildi. Mevzuata iyi hakim olan 10/9 yapardı. Bir soru ise çalışma izni veren genel müdürlüğün adıydı. Bunu daha önce duymadığım için cevaplandıramadım. Hayırlısı olsun herkes için