Şu an elimden gelen tek şey dua etmek ve sabır dilemek
djarumcherry
@djarumcherry
djarumcherry tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Olay sadece ders çalışmaktan ibaret değil.Rabbim burda da emek verip maddi manevi destek olanların yanında olacaktır.Ne kadar rakip gibi görünsek de birbirimize muhtacız.Çünkü hiçbirimiz tek başımıza bir şey ifade etmiyoruz.Şayet birlik olursak zafer bizimdir.Çok yıprandık ama değecek .
-
Arkadaşlar eş dost akraba arkadaş demeden herkesten tag’e destek istenmeli şu anda şahsen ben alakası olmayan yakınlarıma bile ricada bulundum bu konuda.
-
Tam umutsuzluğa kapıldık derken böyle güzel haberlerin gelmesi
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@abcdefg hocam merhabalar. Uzman yardimciligi icin hak kazandim. Ancak bir banka mulakatina nasil hazirlanilmali bu konuda bilgim yok. Yani alana mi yogunlasilmali yoksa banka genel bilgilerine mi bakilmali?
-
İlan işi yabana atılmamalı son durum nedir bilen arkadaşlar paylaşabilir mi
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Kazanan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim öncelikle benim de ilk mülakatım olacak️ Göndermemiz gereken belgeleri posta yoluyla ulaştırabiliyoruz öyle değil mi?
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@babameraba çok teşekkür ederim
djarumcherry tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Arkadaslar merhaba. Ilkadim.ziraat sitesine girmeyi denedim ancak kullanici kodu bloklanmistir gibi bir ibare cikti? Acaba benzer seyle karsilasan var mi?
-
@abcdefg cok faydali oldu tesekkur ederim
-
@abcdefg hocam merhabalar. Uzman yardimciligi icin hak kazandim. Ancak bir banka mulakatina nasil hazirlanilmali bu konuda bilgim yok. Yani alana mi yogunlasilmali yoksa banka genel bilgilerine mi bakilmali?
-
@beirutde hay yasa hocam ya :)) hatirlayamamistim ne isaretledigimi siz yazinca evet bu dedim:) tesekkurler
-
Hangisi uluslararasi ana para kaynagidir? seklinde bir soru vardi. Imf kredileri, yine baska bir kurumu yazip krediler şıklarını hatirliyorum. O soruda hangi şık doğruydu arkadaslar hatirlayan var mii
-
@mffttşadayı ben de bunu merak ediyorum. Ve hatta alan sorularinin da bir kismi ayni miydi?
-
@bykeynes ben de tasarrufun iptali yaptim
-
@bekirov-s ben de bu sekilde dusunerek cevapladim. Diger şıklar soru köküyle bagdasmiyordu cunku. Tesekkurler
-
Arkadaslar şıkları intifa/oturma/üst hakki olan soruyu nasil cevapladiniz acaba? Ben soruyu tasinmaz uzerinde kisiye mulkiyet saglayan diye hatirliyorum bu sebeple ust diye dusunmustum.