@xoxo üslup konusunda biraz daha titiz olursak şu sayfada iyi olur arkadaşlar
mffttşadayı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Maliye:32
Ekonomi:27
Hukuk:27
GY:21
İng:19
Şaka gibi ama gerçek. Elendik -
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Girdiğim ilk sınavdı bu ve umudum da vardı aslında. Genel yetenek ingilizce kısmında süre çok kısıtlıydı ve medeni ceza hukukuna boşuna mı çalıştık biz arkadaş
-
@çiçek 1/2 kök gy di sanırım tam hatırlayamadım
-
İstatistiklerime göre bu gece veya pazartesi gecesi açıklanması lazım
-
@longtermjobless 50 ye hep düşüyor ama ben 50yide bulamam gibi çokta heveslenmiştim ya ilk sınavımdı
-
Arkadaşlar ilan düzenlenmedi vs yazılmış ama ilanda sıkıntı yok. İngilizce 70 veya gy 60 altı kalan müfettiş yardımcılığı mülakatına kalamaz diyor. Cümle açık anlaşılır
-
@beirutde telegram çürüttü buraları
-
RE: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
@icav olumsuz dönüş aldığını söyleyen benimle birlikte 1 kişi daha var. Başka arkadaşlar var mı bilmiyorum
mffttşadayı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@abcdefg baya sürmüş mülakat sonrasında işe başlama
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
İng:28-12
Gk:10-5
Gy:27-8
İdari A:35-15
Ziraat uzman yardımcılığı -
@cgzm hayır hocam hafta içi her an olabilir
-
@freetime bu saatlerde aradıysanız öğlen arası diye açmamış olabilirler. Bencede bayram sonrası açıklanır
-
Ziraat be katılımın ingilizce bölümleri tamamen aynımıydı? Paylaşılan sorularda hatırlamadıklarım var gibi
-
@ceterissparibus ben bireysel dedim ama o soru muallak herkes farklı şeyler söylüyor
-
@ceterissparibus bir soru katılım bir soru kalkınma ve yatırım
-
@adams muvaza gabin ve kardeş sanırım o
-
@beirutde yanlış anlamayın. Cevabı netleştirmede problem olmaması adına söyledim