Bir arkadaşımdan duymuştum sanırım İbn-i Arabiye ait olduğunu söylemişti.Beklemek bir sırra vakıf olmanın altında ezilmek kadar ağırdır.Hele ki o beklemenin ucunda kaybetme ihtimali varsa bin kılıç darbesinden daha şiddetlidir beklemek.65 ve70 net arası arkadaşlar bunu bu süreçte daha iyi deneyimlemişlerdir diye düşünüyorum.
vayt.çaklıt.moka
@vayt.çaklıt.moka
vayt.çaklıt.moka tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@refik-soydam Referans dediğimiz bizim bildiğimiz torpil değil mi?Ne güzel de inceltmişler referans deyince başka birşeymiş gibi geliyor.Benimde uzunca bir süredir gördüğüm hemen hemen herkesin torpil aradığı mülakatlarda.Şimdi şunu sormak lazım sürekli şikayet ettiğimiz bu sistemin çarkına çomak mı sokacağız yoksa o sistemde bir dişli olup hayatımıza öyle mi devam edeceğiz.Kimseye suç bulduğum yok yapanlara yaptıranlara belki mülakata kalırsam bende cayır cayır birini arayacağım.Ama torpille bir yere gelirsem ömrüm boyunca eksik biri gibi yaşayacağımı hissediyorum.Acaba hangi hakkedenin hakkına girdim diye ömür boyu düşünücem.Umarım bir istisna olurum da bunları düşünmem.Akıl zor diyor kalp zorlar kolay olur diyor.Akıl mı kalp mi??
vayt.çaklıt.moka tarafından gönderilen son iletiler
-
Beklemek ateşten daha şiddetlidir.
Arkadaşlar herkese merhabalar.Bir kaç senedir kaymakamlik sinavina giren ve forumu takip eden birisi olarak söylemek isterim ki sanki tarih tekerrür edecek gibi ve +1 yanilma payiyla 71 puani gecmeyeceğini düşünüyorum.Geçen sene de herkes 75 76 derken malumunuz
400 kişilik baraj dolmamisti.Uzun süredir bu keşmekeşin içinde olan bir kardeşiniz olarak tahminimi paylasmak istedim.Gönlünüzde ki hakkinizda hayirli olsun. -
@çölkaplanı idari bilimler de yazıyordu.Bende işletme fakültesi mezunuyum başvuru yaparken aramıştım böyle böyle diye insan kaynaklarından "sorun olmaz heralde diye bir cevap aldım" sanırım sıkıntı çıkacak
-
Yeni üyelerden biriyim son on gündür 15 20 dakika da bir nereedeyse foruma bakıyorum bir iletide hevesleniyorum tak arkasındaki iletide hüsran açıklansada bitse artık 65 netim var gibi 2 3 soruyu hatırlayamadım işkence gibi resmen
-
@refik-soydam Referans dediğimiz bizim bildiğimiz torpil değil mi?Ne güzel de inceltmişler referans deyince başka birşeymiş gibi geliyor.Benimde uzunca bir süredir gördüğüm hemen hemen herkesin torpil aradığı mülakatlarda.Şimdi şunu sormak lazım sürekli şikayet ettiğimiz bu sistemin çarkına çomak mı sokacağız yoksa o sistemde bir dişli olup hayatımıza öyle mi devam edeceğiz.Kimseye suç bulduğum yok yapanlara yaptıranlara belki mülakata kalırsam bende cayır cayır birini arayacağım.Ama torpille bir yere gelirsem ömrüm boyunca eksik biri gibi yaşayacağımı hissediyorum.Acaba hangi hakkedenin hakkına girdim diye ömür boyu düşünücem.Umarım bir istisna olurum da bunları düşünmem.Akıl zor diyor kalp zorlar kolay olur diyor.Akıl mı kalp mi??
-
Bir arkadaşımdan duymuştum sanırım İbn-i Arabiye ait olduğunu söylemişti.Beklemek bir sırra vakıf olmanın altında ezilmek kadar ağırdır.Hele ki o beklemenin ucunda kaybetme ihtimali varsa bin kılıç darbesinden daha şiddetlidir beklemek.65 ve70 net arası arkadaşlar bunu bu süreçte daha iyi deneyimlemişlerdir diye düşünüyorum.
-
Belli ki ne standart sapma var ne de 1 net=1 puan.Anladığım en yüksek net yapan adayın neti 100 e bölünecek ve net başına düşen puan belirlenecek bundan sonra herkesin neti bu puanla çarpılıp puanlar hesaplanacak.
-
@sonofanatolia imzalar atıldı demişsiniz bu bugün veya önümüzde ki hafta açıklanacak demek midir?