@rmazandavulcusu teşekkürler bilgi için
dididilara tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@musgrave06 o sistem halihazırda kurumda çalışan veri sorumlulari için. Yonetmeliklerinde yazıyor. Posizyon adayları için değil yani
-
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, sizce sonuclar tahmini ne kadar sürede açıklanır? İlk kez bir kurum sınavına giriyorum, belirli bir kanun ya da yönetmelik de yok bu konuda en geç şu süre diye kısıtlama koyulmamjs anladığım kadarıyla.
dididilara tarafından gönderilen son iletiler
-
@gs47 yönetmeliklerine baktım da asillerden gelmeyen belgelerini gondermeyen olursa üç ay içinde yedeklerden cagiralacakmis yani biz gerçekten beklemeye devam ediyoruz
şu an sadece asiller belge gonderecek
-
Arkadaşlar merhaba, kazananlara hayırlı olsun. Ben de yedek listesindeymisim, ikinci sıradan. Şimdi yedeklerin ne yapması gerekiyor biz yine bekleyeceğiz sanırım
-
@zigana süreçle ilgili şüpheleriniz ilgimi çekmedi fakat "isim-soy isim mi kişisel veri?" sözünüze çok alındım sevgili zigana
buyrun bakalım bu konuda sevgili mevzuat ne diyor?
"Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade etmektedir. Bu bağlamda sadece bireyin adı, soyadı, doğum tarihi ve doğum yeri gibi onun kesin teşhisini sağlayan bilgiler değil, aynı zamanda kişinin fiziki, ailevi, ekonomik, sosyal ve sair özelliklerine ilişkin bilgiler de kişisel veridir. Bir kişinin belirli veya belirlenebilir olması, mevcut verilerin herhangi bir şekilde bir gerçek kişiyle ilişkilendirilmesi suretiyle, o kişinin tanımlanabilir hale getirilmesini ifade eder. Yani verilerin; kişinin fiziksel, ekonomik, kültürel, sosyal veya psikolojik kimliğini ifade eden somut bir içerik taşıması veya kimlik, vergi, sigorta numarası gibi herhangi bir kayıtla ilişkilendirilmesi sonucunda kişinin belirlenmesini sağlayan tüm halleri kapsar. İsim, telefon numarası, motorlu taşıt plakası, sosyal güvenlik numarası, pasaport numarası, özgeçmiş, resim, görüntü ve ses kayıtları, parmak izleri, genetik bilgiler gibi veriler dolaylı da olsa kişiyi belirlenebilir kılabilme özellikleri nedeniyle kişisel verilerdir."
-
@zigana çünkü kişisel verileri koruma kurumu, kişisel verileri liste halinde sunsa vizyonu, misyonu, mevzuatı ve daha birçok konuda kendisiyle çelişmiş olurdu
-
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, sizce sonuclar tahmini ne kadar sürede açıklanır? İlk kez bir kurum sınavına giriyorum, belirli bir kanun ya da yönetmelik de yok bu konuda en geç şu süre diye kısıtlama koyulmamjs anladığım kadarıyla.
-
@arven16 peki böyle bir durumda baraj düşürülür mü? bir tahmininiz var mıdır acaba?
-
Arkadaşlar, yıldırım Beyazıt üniversitesi döner sermaye işletme müdürlüğünü arayın konuyla ilgili (isim siğmamasi, EFT ve IBAN ve açıklama hataları gibi) çünkü veri kurumunun kendi hesabı olmadığı için verecekleri bilgi eksik olabilir.
Ben aradım, söylediler şimdi ama soylenende bir hata varsa buradan yazıp sizin de işlerinizi mahveden ben olmayayimşu linkten bulabilirsiniz telefon numaralarını:
http://rehber.ybu.edu.tr/index.php/idari-birimler/doner-sermaye-isletme-mudurlugu